Tuğba Erkoçlar hamile mi? Rüzgar Erkoçlar'ın eşi Tuğba Erkoçlar hamile mi?

Tuğba Erkoçlar hamile mi? Rüzgar Erkoçlar'ın eşi Tuğba Erkoçlar hamile mi? Aldığı kilolarla dikkat çeken Rüzgar Erkoçlar'ın eşi Tuğba Erkoçlar'ın hamile olduğu iddia edildi. Pek Tuğba Erkoçlar hamile mi? Rüzgar Erkoçlar'ın çocuğu olacak mı ?

Tuğba Erkoçlar hamile mi?  Rüzgar Erkoçlar'ın eşi Tuğba Erkoçlar hamile mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
12 Aralık 2018 Çarşamba 12:56

Geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirerek erkek olan Rüzgar Erkoçlar geçirdiği ameliyatın üzerinden bikaç yıl geçtikten sonra tanıştığı kız arkadaşıyla dünya evine girmişti. Evlilikleri ile magazin dünyasında geniş yankı uyandıran çiftin üzerinden ilgi eksik olmuyor. Geçtiğimiz yaz aylarında Rüzgar Erkoçlar Instagram hesabından paylaştığı artık 3 kişiyiz notu ile yine  haberlere konu olmuş Tuğba Erkoçlar'ın hamile olduğu iddia edilmişti. Daha sonra bir takipçisinin yoksa eşiniz hamile mi sorusuna cevap veren Rüzgar Erkoçlar böyle  bir haberi Instagram'dan verir miyim diyerek haberi yalanlamıştı. 

 

Tuğba Erkoçlar Hamile mi? Rüzgar Erkoçlar baba mı oluyor?

9 Aralık'ta Zorlu Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödül Töreni'ne katılan oyuncu Rüzgar Erkoçlar ile eşi Tuğba Erkoçlar yine dikkatleri üzerine çekti. Aldığı aşırı kilolar hemen fark edilen Tuğba Erkoçlar'ın hamile olabileceği konuşuluyor. Çiftin daha önce de çocuk istediklerine dair haberler magazinde yer almıştı. 

Rüzgar ve Tuğba Erkoçlar çifti ise henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. 

Rüzgar Erkoçlar'ın çocuğu oluyor mu?

4 Yıl önce cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar hakkında en çok merak edilen sorulardan birisi de Rüzgar Erkoçlar'ın çocuğunun olacağı mıydı. Kendisine sorulan soruya cevap veren Rüzgar Erkoçlar çocuğunun olabileceğini tıbbın buna müsadeettiğini açıklamıştı.  Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Erkoçlar'ın çocuğunun olabileceğini uzmanlar da doğruluyor. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar