TRT 1 Kralın Kızı dizisi konusu ne, oyuncuları, hangi dönemi anlatıyor?

TRT'nin yeni dizisinin yayına girmesiyle İmparatoriçe Ki (Empress Ki) dizisi konusu ne, oyuncuları, hangi dönemi anlatıyor? soruları gündeme geldi. AzOnceOldu ekibi olarak İmparatoriçe Ki (Empress Ki) dizisi konusu ne, oyuncuları, hangi dönemi anlatıyor? sorusunun yanıtını sizler için derledik.

TRT 1 Kralın Kızı dizisi konusu ne, oyuncuları, hangi dönemi anlatıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
15 Ocak 2019 Salı 16:45

Kralın Kızı dizisi konusu ne, oyuncuları, hangi dönemi anlatıyor? sorusu TRT'de yayın hayatına başlayan bir Kore dizisiyle birlikte gündeme geldi. Kralın Kızı adlı dizi ismiyle dikkat çektiği gibi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekecek. İşte Kralın Kızı dizisi konusu ne, oyuncuları, hangi dönemi anlatıyor? sorusunun yanıtı. 

Kralın Kızı dizisinin konusu ne?

Kralın Kızı dizisi 15 Ocak Salı gününden itibaren saat 17:45'te TRT 1 ekranlarında yayında olacak. Kralın Kızı dizisinin yönetmenliği Lee Sang-Yeob ve Choi Joon- Bae tarafından yapılmaktadır. Solnan annesi Chaehwa, üvey babası Kuchon ve kız kardeşi Solhi ile mutlu bir köy yaşamı sürmektedir. Bir gün köyünde ailesiyle saldırıya uğrarlar. Prens Jin-moo annesini öldürür. Babası ise bu saldırıda ağır yara alır. Solnan ve küçük kız kardeşi Solhi ile birlikte kaçmayı başarır. Küçük kardeş aslında ablasının kralın kızı olduğunu bilmektedir. Solnan bunu bilmeden yaşamını sürdürür. Solnan’ın kardeşi Solhi’nin gözü hep yükseklerdedir. Solnan’ın Kralın kızı olduğunu bilir ve onun yerine geçer. Saraya gider bu zamana kadar Kral Yung bile bir kızı olduğunu  bilmemektedir. Kral Yung kendi oğlu Myong ile eski kralın oğlu Jinmu’nun yerini onlar çocukken gizlice değiştirmiştir. Kralın Kızı dizisinde kendi kimliklerini bilmeyen prensler ve prensesler ve onların gerçekleri öğrenene kadar başlarından geçen olayları anlatmaktadır.

Kralın Kızı dizisinin oyuncuları kimler?

Kralın Kızı dizisi oyuncuları; Seo Hyun-jin, Seo Woo ve Lee Jae-ryong . King’s Daughter Soo Baek Hyang Kore dizisi, TRT 1 tarafından Kralın Kızı adıyla yayınlanacak. Kralın Kızı dizisi Güney Kore de reyting rekorları kırmış bir dizidir. 

Kralın Kızı Solnan Kimdir? Seo Hyun-jin… Seo Hyun-jin 1985 Güney Kore doğumludur. Hem oyuncu hem de şarkıcıdır. Dongduk Üniversitesi – Pratik Müzik Bölümünden mezun olmuştur. Hıristiyan’dır. SM Entertainment’in eski grubu M.I.L.K’in eski solistidir. 2001 yılında gruba girmiştir ve 2003 yılında grup dağılmıştır. Birçok dizi ve filmde rol alan güzel oyuncunun birçok ödülü vardır. 

Kralın Kızı Solnan Kimdir Seo Hyun-jin
Solnan karakteri kimdir? Solnan Kral Yung’un kızıdır. Ancak bunu bilmemektedir. Annesi üvey babası ve kardeşi ile birlikte köyde yaşarken ailesi Prens Jimnu tarafından öldürülür. Kardeşi Solhi ise onun yerine geçerek prenses olmak ister. Bu sayede Veliaht Prens Myung ile tanışırlar ve birbirlerine aşık olurlar.

Kralın Kızı Solnan Kimdir Seo Hyun-jin

Kralın Kızı Solhi Kimdir? Seo Woo Bilgileri; 1985 Güney Kore doğumludur. Konkuk Unıversity mezunudur. Başarılı oyuncu genç ve güze oluşu ile de seyircileri kendisine hayran bırakmıştır. Kralın Kızı Solhi dizide en aktif isimlerden birisidir.
Solhi Karakteri; Solhi Solnan’a ihanet eder. Onun kralın kızı olduğunu bile bile ablasına söylemez. Kendisi saraya gider ve kralın kızı olduğunu söyleyerek prenses olur.

Kralın Kızı Dizisi Prens Myong Kimdir?

Jo Hyun Jae Bilgileri; 1980 Güney Kore doğumludur. Myongji Üniversitesi, Dankook University’nden mezundur. Yakışıklı oyuncu birçok dizi filmde rol almıştır. Ünlü oyuncunun instagram hesabı https://www.instagram.com/jo_hyunjae/

Prens Myong Kimdir?

Ölen kralın oğludur. Ancak kral kendi oğlu ve ölen kralın oğluna zarar gelmemesi için ikisinin yerini değiştirir. Prenses Myong ülkesini her şeyin üzerinden tutar ve ülkesinin menfaati için çalışır. Solnan ile tanışınca ona aşık olur. 

Kralın Kızı Prens Jimnu Kimdir?

Jun Tae Soo Bilgileri; 1984 doğumlu olan oyuncu 21 Ocak 2018 yılında öldü. Başarılı oyuncunun genç yaşta ölmesi hayranlarını çok üzdü. Prens Jimnu kralın oğludur. Babası ona zarar gelmemesi için ölen kralın oğlu ile yerlerini değiştirir. 

Kralın Kızı kimdir?

Kral'ın kızı Solnan’dır.


Kralın Kızı hangi dönemi anlatıyor?

Kralın Kızı dizisi Güney Kore’de en güzel tarih konulu dizidir. Kralın Kızı dizisi 108 bölümden oluşuyor. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Nurcan En beğenilen yorum
Çok güzel bir dizi hiç bir bölümü kaçırmadan zevkle izliyorum Harika 😊