Trabzonsporlu Ömer İmamoğlu Ekrem İmamoğlu ile akraba mı? Ömer İmamoğlu Ekrem'in nesi oluyor?

Sosyal medyada Trabzonsporlu Ömer İmamoğlu Ekrem İmamoğlu ile akraba mı? sorusu gündeme geldi. İşte Trabzonsporlu Ömer İmamoğlu Ekrem İmamoğlu ile akraba mı? Ömer İmamoğlu Ekrem'in nesi oluyor? sorusunun yanıtı.

Trabzonsporlu Ömer İmamoğlu Ekrem İmamoğlu ile akraba mı? Ömer İmamoğlu Ekrem'in nesi oluyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
23 Nisan 2019 Salı 14:22

Trabzonsporlu Ömer İmamoğlu Ekrem İmamoğlu ile akraba mı? Ömer İmamoğlu Ekrem'in nesi oluyor? sorusu gündeme geldi. İşte Trabzonsporlu Ömer İmamoğlu Ekrem İmamoğlu ile akraba mı? sorusunun yanıtı. 

Ömer İmamoğlu Ekrem İmamoğlu akraba mı?
Ömer İmamoğlu Trabzonspor'da top koşturmaktadır. İkilinin soy isimlerinin benzemesi akıllara akrabalık düşüncesini getirmiştir. Aynı zamanda ikisinin de Trabzon ile yollarının kesişmesi bu iddiaları güçlendirmektedir. Henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. Altınordu'da yetiştikten sonra Trabzonspor altyapısına transfer olan 17 yaşındaki Ömer İmamoğlu başta İtalya Serie A ekibi Lazio olmak üzere, Inter ve Sevilla'nın gündemine girdi. Avrupa'nın yetenek avcıları Ömer İmamoğlu'nu radarına alırken, Lazio'nun genç futbolcuyu transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi. Ekrem İmamoğlu, 1970`te Trabzon’da doğdu.  Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı. 1992`de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı. Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yaptı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar