Trabzonspor Konyaspor şifresiz canlı izle - Trabzonspor Konyaspor ücretsiz bedava izle

Trabzonspor Konyaspor şifresiz canlı izle - Trabzonspor Konyaspor ücretsiz bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 15 hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. İşte Trabzonspor Konyaspor şifresiz canlı izle - Trabzonspor Konyaspor izle ücretsiz bedava izle.

Trabzonspor Konyaspor şifresiz canlı izle - Trabzonspor Konyaspor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
8 Aralık 2018 Cumartesi 14:00

Trabzonspor Konyaspor şifresiz canlı izle - Trabzonspor Konyaspor maçını ücretsiz bedava izle bilgileri bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 15. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Trabzonspor Konyaspor şifresiz canlı izle - Trabzonspor Konyaspor maçını ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. İşte Trabzonspor Konyaspor şifresiz canlı izle - Trabzonspor Konyaspor maçını ücretsiz bedava izle bilgileri...

Trabzonspor Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 15. Haftasında Trabzonspor Konyaspor maçı saat 16.00 başlayacak. Zorlu mücadele beIN SPORTS HD 1 yayımlanacak. Ayrıntılar azonceoldu.com'da olacak

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Acar, Papp, Braz, Bjasrmyr, Uğur, Hakan, Delvin, Troje, Emre, Robinho, Muhammet

Konyaspor: Eren Bilen, Bingöl, Reis, Hakan, Grillo, Öztürk, Poko, Kayan, Gouffran, Kaya, Sokol

Trabzonspor Konyaspor şifresiz canlı izle

Trabzonspor Konyaspor şifresiz canlı izle - Trabzonspor Konyaspor ücretsiz bedava izle

Trabzonspor Konyaspor maçı hakemi

Trabzonspor Konyaspor maçını hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. 

Trabzonspor Konyaspor maçı öncesi detaylar

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında 8 Aralık Cumartesi günü Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Atiker Konyaspor'un oyuncusu Ömer Ali Şahiner, Kayacık Tesisleri'nde antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın çıkışta olduğunu söyledi.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın göreve gelmesiyle yeni bir heyecan yaşadıklarını anlatan Şahiner, "Başarılı olduğumuz dönemlerdeki birlik ve beraberliğe yol aldık. Bundan sonra çok daha farklı olacağını düşünüyorum. Hocanın gelişiyle kısa sürede çok güzel ortam oluştu. İnşallah bunun üzerine koyarak devam ederiz. Bu yaşananlar çok daha güzel şeylerin olacağının habercisidir. " diye konuştu.

Maç öncesi ayrıntılar

Trabzonspor ile Konyaspor Süper Lig'de 34 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 17-9'luk Trabzonspor üstünlüğü bulunuyor (8B). Konyaspor Süper Lig'de Trabzonspor'u dört maçtır yenemiyor (2G 2B); iki mağlubiyet Trabzonspor'un evindeki maçlarda geldi.

Trabzonspor Süper Lig'de Konyaspor ile evinde oynadığı son altı maçın beşini kazandı (1M); bu maçların yarısında gol yemediler. Konyaspor ligde oynadığı son yedi maçta bir kez yenildi (2G 4B); bu maçların sadece birinde birden fazla gol yediler (Beşiktaş'a karşı iki gol).

Trabzonspor ligdeki son sekiz maçında sadece bir kez yenildi (4G 3B); bu sekiz maçtan önceki iki maçını kaybetmişlerdi. Süper Lig'de evinde oynadığı son sekiz maçta sadece bir kez yenilen Trabzonspor (5G 2B), bu maçlarda ortalama 2,3 gol attı.

Konyaspor'un Süper Lig'de attığı son sekiz golün altısı duran toplardan, bu gollerin dördü de penaltılardan geldi. Trabzonspor'un bu sezon iç sahada kalesinde gördüğü 12 golün yedisi duran toplardan atıldı.

Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de en fazla gole sebep olan hata yapan takım (4).
Trabzonspor'un Süper Lig'de attığı son beş golün üçünde Jose Sosa'nın katkısı bulunuyor (bir gol ve iki asist).

Konyasporlu Yatabare bu sezon Süper Lig'de rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan üçüncü oyuncu (69). Yatabare'yi 68 topla buluşma ile Trabzonsporlu Hugo Rodallega takip ediyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar