Tokat’ta kaybolan Evrim Atış'ı babası mı öldürdü?

Türkiye’yi son dönemlerde derinden etkileyen çocuk kaybolma haberlerine bir yenisi eklendi. Tokat’ta kaybolan Evrim Atış'ın ile ilgili şok eden detaylar..

Tokat’ta kaybolan Evrim Atış'ı babası mı öldürdü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
24 Temmuz 2018 Salı 11:47

Son dönemlerde tüm Türkiye’yi etkileyen çocuk kaybolma vakalarına bir yenisi eklendi. Henüz Eylül’ün, Leyla’nın, Umut’un ve Yusuf’un ölüm haberleri şokunu atlatamamışken Tokat Turhal’da 4 yaşında Evrim Atış adında küçük bir kız çocuğu kayboldu. Detaylar haberimizde.

Tokat’ta kaybolan Evrim Atış bulundu mu?

Tokat'ın Turhal ilçesi Yenisu köyü yaylasında 4 yaşındaki Evrim Atış, hayvanları suya götürmek için evden ayrılan babaannesinin peşinden gitti. Küçük Evrim'i fark ederek eve götürüp bırakan babaanne, bir süre sonra geri döndü. Evde torununu bulamayan babaanne, komşularından yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri, bölgede arama çalışması başlattı. Yayladaki geniş bir alanda çalışmalarını sürdüren Jandarma ekiplerine "dalgıç" isimli köpek de destek verdi. Küçük Evrim'in kalça çıkığı hastalığının olduğu öğrenilirken anne ve baba ile akrabaların ifadeleri alındı. Evrim Atış’ın (3,5) adliyeye sevk edilen anne-babası Dilek ve Burhan Atış çifti, sorgularının ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Babaanne Satı Atış ise serbest bırakıldı.

Evrim Atış'ı babası mı öldürdü? Nasıl öldü?

Tokat'ın Turhal ilçesinde, 10 Temmuz'da yaylada kaybolan Evrim Atış'ın (3,5) dün gece tutuklanan babası Burhan Atış'ın ifadesinde önce, "Traktörden düşüp öldü, babamın mezarına gömdüm" dediği, daha sonra ifadesini geri çekerek kızının nerede olduğunu bilmediği yönünde çelişkili ifadeler verdiği ortaya çıktı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Seda En beğenilen yorum
Inşallah sağ salim bulunur küçük masum günahsız yavrucak Rabbim herkesin çocuğunu tüm kötülüklerden korusun böyle bir dünya bırakıyoruz işte arkamizdan çocuklarımıza yazik 😭
isyan
Evrimin annesinin sakinliği dikkatimi çekti evladı günlerdir yok çok sakin davranıyor kim olsa cıldirirdi bağırır cağirirdi evladimi istiyom der kendini yerden yere vururdu taş olsa catlardi bu kadndaki sakinliğe sessizliğe bak anne olduğuna bin şahit ister
Amin
Amin
Buselim
İnsallah sag salim bulunur allahım fırsat verme cocuklara zarar veren canilere kahrı perisan eyle
Seda
Evet gerçekten çok doğru bir an olsun çocuklarımızı gözümüzün önünden ayirmamamiz gerekiyor Allah muhafaza bir kac saniyede oluyor ne oluyorsa çok dikkat etmemiz gerekiyor böyle bir zamanda hiç kimseye guvenilmiyor kaldı ki evde tek bırakmak için kafayı yemiş olmak gerekiyor.