Survivor 2020 Sadık Ardahan Uzkanbaş Instagramı, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2020 Sadık Ardahan Uzkanbaş Instagramı, kaç yaşında, nereli? soruları Survivor kadrosunun açıklanması sonrası çok araştırılan konular arasında yerini aldı. Survivor 2020 Sadık Ardahan Uzkanbaş Instagramı, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde…

Survivor 2020 Sadık Ardahan Uzkanbaş Instagramı, kaç yaşında, nereli?
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 16:37
14 Şubat 2020 Cuma 16:34

Survivor 2020 Sadık Ardahan Uzkanbaş, Instagramı, kaç yaşında, nereli? Merakla beklenen Survivor 2020 kadrosu açıklandı. Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılacak yarışmada Sadık Ardahan de yer alan isimler arasında. Peki Survivor 2020 Sadık Ardahan Uzkanbaş Instagramı, kaç yaşında, nereli? sizin için araştırdık.

Survivor 2020 Sadık Ardahan Uzkanbaş Instagramı, kaç yaşında, nereli?

Sadık Ardahan Uzkanbaş 1987 yılında Adana'da doğdu. 33 yaşında olan Sadık Ardahan Uzkanbaş, Adana'da yaşıyor.

8 yıl boyunca Adanaspor altyapı takımlarında futbol oynadı. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kaldı.

Bu boş geçen arada askerlik görevini yerine getirmek için askere gitti. Askerden geldiği zaman kısa bir süre sonra ilk yurt dışı tecrübesini yaşadı.

Dubai'ye gitti ve orada 2 yıl kaldı. Ondan sonra tekrar Türkiye'ye döndü. Burada tekrar sporla uğraştı ve bir süre sonra Kazakistan'a gitti ve orada 6 ay kadar kaldı.

Sadık Ardahan Uzkanbaş kendisini şöyle tanımlıyor;

Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip görmek istiyorum. Ve şuan hayallerimden biri olan 2020 Survivor'da olmaktan dolayı kendimi oldukça şanslı hissediyorum. Ve hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum.

Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, bende arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum.

Sadık Ardahan Instagram sayfasına @ardahan_ozkanbas adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

aşk En beğenilen yorum
Ardahan cok. Tatlı