Sümeyye Koç hercai oku -Sümeyye ezel hercai kitap özeti - PDF - Gerçek hikaye mi?

ATV'nin Hercai dizisi reyting listesinde ilk sırada yer almaya başladı. Diziyi izleyenler Sümeyye ezel hercai oku -Sümeyye ezel hercai kitap özeti - PDF - Gerçek hikaye mi? sorularını araştırıyor.

Sümeyye Koç hercai oku -Sümeyye ezel hercai kitap özeti - PDF - Gerçek hikaye mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Nisan 2019 Cumartesi 16:03

Hercai atv'nin sevilen dizileri arasında yerini aldı. Diziyi izleyen milyonlar dizinin reyting listesinde üst sıralarda yer almasını sağladı. Herkes dizinin hikayesinin gerçekte yaşanıp yaşanmadığını merak ediyor. Azonceoldu ekibi olarak Hercai dizisinin aslında bir kitap olduğu bilgisine ulaştık. İşte Sümeyye ezel hercai oku -Sümeyye ezel hercai kitap özeti - PDF - Gerçek hikaye mi? sorularının yanıtları. 

Sümeyye ezel hercai oku

Sümeyye Ezel'in Hercai kitabı dizi olmasıyla birlikte dikkatleri üzerine çekti. Kitapta Şanoğlu olarak yazılan karakter dizide Şadoğlu olarak yansıtılmaktadır. İşte kitap ile ilgili özet bilgiler.

Sümeyye ezel hercai kitap özeti

Her şey, zamansız bir ölüm yüzünden başladı.

Bu ölüm beraberinde, körpe bir yüreğe öfke ve kin getirdi. Aradan uzun, çok uzun yıllar geçti. Genç bir adamın kalbi ve ruhu birbirinden harap duygularla, acımasızca perçinlendi.Öyle ki, bu hissiyatlar onu uçurumun kenarına sürükleyebilecek kadar tehlikeli hale gelmişti.

Yaralı bir mazinin ona bıraktığı en acı hatıra, yüreğinden tüm merhameti söküp atmasına neden oldu. Kara bir kilit vurup derin dehlizlere kapattı vicdanının çığlık çığlığa haykıran sesini. Merhameti ne zaman isyan etse, hep o anı hatırladı. Gözüne uyku girmeyen kara bir gecenin sonunda, akla zarar bir karar aldı!

Ait olduğu topraklara gitmeye karar verdi genç adam. Çünkü her şey orada başlayacaktı, yıllar önce orada bittiği gibi...

Ve Miran Karaman!

Kusursuzca hazırladığı planla, ant içtiği intikamını almak için hazırdı. Yüreğinde kor bir öfke, dilinde kahrolası bir yemin vardı. Şimdi vakit, ödeşmeyi arzulayan deli yüreğini susturma vaktiydi. İçindeki öfkenin bir nebze soğuması için masum bir can yakacaktı... O can kim mi?

Reyyan Şanoğlu!

“Geceye bir selamım var. Andım olsun ki, adımı ezberleyecek bu şehir!”

Sümeyye Ezel Hercai kitap PDF

Hercai kitabının PDF yasal olarak telif hakları sebebiyle yayından kaldırılmıştır fakat kitaba çeşitli Kültür Sanat mağazalarından ulaşabilirsiniz. 

Hercai dizisinin kitabını satın almak için tıklayınız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar