Söz 60. bölüm izle - Söz son bölüm tek part izle

Söz 60. bölüm izle - Söz son bölüm tek part izle. Dragan’ın Derya’ya kurduğu tuzağı son anda fark eden Yavuz, Derya’nın hayatını kurtarmak için peşlerine düşer. Söz 60. bölüm izle, Söz son bölüm izle bilgilerini sizler için derledik. İşte Söz 60. bölüm izle - Söz son bölüm tek part izle bilgileri...

Söz 60. bölüm izle - Söz son bölüm tek part izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
20 Kasım 2018 Salı 09:57

Söz 60. bölüm izle, Söz son bölüm izle. Dragan, intikam peşinde... Dragan’ın Derya’ya kurduğu tuzağı son anda fark eden Yavuz, Derya’nın hayatını kurtarmak için peşlerine düşer. Fakat her şey için çok geçtir. Dragan istediğini elde etse de etmese de Derya’yı öldürmek için çoktan hain bir plan yapmıştır. Söz 60. bölüm izle, Söz son bölüm izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Melisa’yı korumak isterken saldırıya uğrayan Keşanlı sadece fiziksel değil kalben de yaralıdır. Vücudundaki yaralar çabucak iyileşse de kalbindeki yara kardeşleri ve komutanı sayesinde iyileşecektir. İşte Söz 60. bölüm izle, Söz son bölüm izle bilgileri

Söz | 60.Bölüm - Fragman 1

Dragan için artık intikam vaktidir. Önce ortalığı kana bulayacak sonra da Sami’yle ortak olup örgütün yeniden yükselmesi için var gücüyle çalışmaya başlayacaktır. Dragan artık tek bir amaç için çalışmaktadır: Sami ve arkadaşlarının finanse ettiği, Türkiye’yi parçalara ayıracak yepyeni bir örgüt oluşturmak.

Söz | 60.Bölüm - Fragman 2

Bu örgütün ilk saldırısı Türkiye’nin sınır dışındaki kilit noktalardan birinde oluşturduğu askeri üstür. Ama Yavuz bu bilgiye ulaştığında Tim örgütün bu saldırısını püskürtmek için harekete geçer. Fakat üsse saldırmak için günler öncesinden hazırlanan örgütün hain tuzağı onları ölümle burun buruna getirecektir.

Söz 60. bölüm izle - Söz son bölüm izle

Söz 60. bölümünü izlemek için yukarıdaki kırmızı linke tıklamalısınız.

Söz 60. bölüm izle - Söz son bölüm izle




Söz konusu

Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır.

“Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır. Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler.

Söz dizisi yeni bölümleriyle her Pazartesi akşamı Star Tv’de.

Söz 60. bölüm izle - Söz son bölüm tek part izle


Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar