Son görülme özelliğini WhatsApp kaldırdı mı? Whatsapp son görülme neden yok?

Whatsapp'ın son güncellemesiyle birlikte Whatsapp'ta son görülme özelliğinin kaldırılacağı haberi sosyal medyayı salladı. Peki Son görülme özelliğini WhatsApp kaldırdı mı?? Whatsapp son görülme neden yok? Detaylar haberimizde…

Son görülme özelliğini WhatsApp kaldırdı mı? Whatsapp son görülme neden yok?
Son Güncelleme: 31 Ekim 2019 Perşembe 16:02
31 Ekim 2019 Perşembe 09:19

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp’a yeni bir güncelleme geldi. Yeni güncelleme ile Son görülme özelliğini WhatsApp kaldırdı mı? Whatsapp son görülme neden yok? soruları çok araştırılan konular arasına girdi. Peki Son görülme özelliğini WhatsApp kaldırdı mı? Whatsapp son görülme neden yok? sorularının yanıtları haberimizde…

Son görülme özelliğini WhatsApp kaldırdı mı?

Whatsapp, son güncellemesiyle birlikte büyük bir değişime imza atıyor. Buna göre uygulamasının en son güncellemesiyle, 'son görülme' özelliği kaldırılıyor.

Whatsapp'ın yeni versiyonunda artık son görülme özelliği olmayacak. Böylece kullanıcılar, diğer Whatsapp kullanıcılarının son görülme bilgisini göremeyecek.

Son görülme özelliğini kaldıran yeni güncelleme yayınlandı mı?

Whatsapp'ta son görülme özelliğinin kaldırılması sosyal medya devi Twitter'ın gündeminde ilk sırada yer aldı. Uygulamanın son güncellemesi hem dünyada hem de ülkemizde TT oldu.

Whatsapp'ın 'son görülme' özelliğinin kaldırıldığı güncelleme sürümü henüz yayınlanmadı. Son güncellemenin kısa süre içinde yayınlanması bekleniyor. Kullanıcılar, yeni sürümü yüklemeleriyle birlikte Whatsapp'taki son görülme özelliğine veda edecek.

Bu özelliğin kaldırılması sosyal medyayı ikiye böldü. Haber, bazı kullanıcıları mutlu ederken, bazıları yeni güncellemeye tepki gösterdi.

WhatsApp nedir?

WhatsApp, akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir mesajlaşma ve arama uygulaması. Yurtdışında seyahat ederken veya uzaktayken, WhatsApp kullanan arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi mesajlaşabilir, çektiğiniz fotoğrafları ve videoları anlık olarak paylaşabilirsiniz, hem de hiçbir ücret ödemeden!

WhatsApp kullanabilmeniz için telefonunuzun internete bağlı olması gerektiğinden ya kablosuz ağa bağlanmanız ya da bir mobil internet paketi almış olmanız gerekiyor.

WhatsApp kullanabilmeniz için mesajlaşacak arkadaşınızın da WhatsApp kullanması gerekiyor. Böylelikle sınırsız mesajlaşmak, resim, video ve ses kaydı göndermek ve ücretsiz telefonla görüşmek mümkün.

Dünyanın neresinde olursanız olun internet bağlantınızın olduğu her yerden sevdiklerinizle mesajlaşmak, çektiğiniz fotoğrafları veya videoları gönderebilmek varken neden yapmayasınız?

WhatsApp nasıl kullanılır?

Telefonunuza uygulamayı App Store‘den yükleyin. (Android telefon kullanıyorsanız Google Play‘e girin) App Store’u açın ve sağ altta yer alan büyüteç işaretine tıklayın. Üstte gelen kutuya WhatsApp yazın ve gelen uygulama penceresinde FREE yazan yeri tıklayıp telefonunuza indirin.

Uygulamayı bulun ve açın. Kayıt olurken sizdene GSM telefonu numaranız soracak, girin ve sonra numaranıza SMS ile gelen kodu girerek hattınızı doğrulayın. Cep telefonu rehberinizde bulunan kişileri WhatsApp tarayarak, uygulamayı kullanan arkadaşlarınızı listeleyecek. Listelenen arkadaşlarınızla anlık olarak artık sohbet edebilirsiniz.

Birden çok arkadaşınızla birlikte grup sohbeti yapabilir yada fotoğraf, video, müzik vb. gönderebilirsiniz.

Bu arada WhatsApp uygulamanın, mesajlaşama ve dosya gönderme seçenekleri dışında; bulunduğumuz konumu da arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz mümkün.

Arkadaşlarınıza bulunduğunuz yeri uzun uzun anlatmanıza gerek kalmadan, share location (konum paylaş) seçeneği ile bulunduğunuz yeri gösteren harita bilgisi arkadaşınızın telefonuna yükleniyor ve bunu linki tıklayan arkadaşınız Google Map ile yerinizi rahatlıkla bulabiliyor.

Uygulama ile mesaj gönderirken karşı tarafın online olması da gerekmiyor. Tüm mesaj ve dosya göndermeyi offline modda yapabiliyorsunuz. Mesaj gönderilen kişi online olduğunda mesajları alıyor.

WhatsApp, iPhone dışında blackberry, Nokia ve Android tabanlı telefonlarda kullanılabiliyor.

Bilgisayardan Whatsap nasıl kullanılır?

Whatsapp uygulamasını hemen indirin ve kullanmaya başlayın. WhatsApp’a PC’den ulaşmanızı sağlayan WhatsApp Web’i de kullanabilirsiniz. WhatsApp web nasıl kullanılır:

https://web.whatsapp.com adresini açın

Telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın

Menü veya ayarlardaki WhatsApp Web’i tıklayın

Telefonun kamerasını ile laptop ekrandaki QR kodu okutun

Artık WhatsApp web’i laptoptan kullanmaya başlayabilirsiniz.

WhatsaApp‘ı bilgisayardan kullanmaya devam etmek için telefonunuzun internete bağlı olması şart, aksi halde mesaj gönderip alamıyorsunuz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar