Son bölüm MasterChef Türkiye eleme adayı (adayları) kim?

Son bölüm MasterChef Türkiye eleme adayı (adayları) kim? sorusu 12 Kasım’da ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması sonrası çok araştırılan konular arasına girdi. Peki Son bölüm MasterChef Türkiye eleme adayı (adayları) kim? Hangi isimler potaya gitti? İşte detaylar…

Son bölüm MasterChef Türkiye eleme adayı (adayları) kim?
Son Güncelleme: 13 Kasım 2019 Çarşamba 10:09
13 Kasım 2019 Çarşamba 09:57

Son bölüm MasterChef Türkiye eleme adayı (adayları) kim? İnternet dünyasında ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye 12 Kasım’da yapılan yayını ili araştırılmaya başlandı. Herkesin merak ettiği ise, Son bölüm MasterChef Türkiye eleme adayı (adayları) kim? sorusu oldu. Peki, 12 Kasım’da yayınlanan ekranların sevilen yarışma programı Son bölüm MasterChef Türkiye eleme adayı (adayları) kim?

Son bölüm MasterChef Türkiye eleme adayı (adayları) kim?

Sorunun cevabına geçmeden önce haftanın ilk bölümünden konuya başlayarak ilerleyelim. 11 Kasım’da ekranlara gelen programda Yarışmacılar 6  tane simit ve yananda garnitür yapmak için mutfağa girdi. MasterChef Türkiye şefler, Suna’yı mavi takımın kaptanı olarak seçtiler MasterClass ödülünü Suna’nın kaptanlığındaki Cemre, Rıfat, Alican, Mustafa’dan oluşan mavi takım kazandı.

12 Kasım’da yayınlanan dokunulmazlık yarışması için  her iki takımda Tuzla Orhanlı İlk ve Ortaokulu'nda minik öğrenciler için yemek hazırladı. Her iki takımında kıyasıya mücadele ettiği yarışmada öğrencilerin verdiği oylar ile dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı.

Mavi takım eleme adaylarını belirlemek üzere bir yarışma daha yaptı.  Eleme yarışmasında ise Rıfat bireysel dokunulmazlığı kazandı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Rıfat ise potaya Mustafa’yı gönderdi.

Oylama sonucundu ise Cemre ve Alican 4’er oy aldı. İki kişinin de aynı oyu alması ile takım kaptanı Suna Alican’ı seçerek potaya gönderdi.

Yarışmanın bu haftaki eleme adayları Mustafa ve Alican oldu.

MasterChef Alican Sabunsoy kimdir, kaç yaşında, Instagramı ne?

Alican Sabunsoy, 5 Ocak 1991 Adana doğumlu. İlköğrenimini burada tamamlayan Alican Sabunsoy, sonrasında Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü kazanarak eğitimine devam etti. Mutfağa, Mersin Üniversitesi'nde tanıştığı bir şef aracılığıyla giren Sabunsoy, okulunun ikinci senesinde çalışmaya başladığını ve mutfağın büyülü dünyasından etkilenerek içindeki mutfak sevgisiyle eğitimini yarıda bırakıp yoluna aşçı olarak devam ettiğini belirtiyor. Kendine bir şeyler katmak adına sık sık farklı mutfaklarda farklı deneyimler yaşayan Alican Sabunsoy, son olarak Adana'da şefliğini de yaptığı Uzak Doğu restoranından ayrılarak İstanbul'a taşındı. Alican Sabunsoy MasterChef Türkiye'de şampiyon olmak için mücadele ediyor. Instagram adresine @alican.sabunsoy isminden uluşabilirsiniz.

MasterChef Mustafa Aydın kimdir? Kaç yaşında ve nereli, Instagramı ne?

Mustafa Aydın, 31 yaşında, İstanbul Üsküdar'da yaşıyor. Küçüklüğünden beri tatillerde dayısının pastanesinde çalıştı. Daha sonra lise bitince mutfaklara girip çalışmaya karar verdi. Şef adında bir köpeği var.

Aşçılığa soğuk mezeci olarak başladı. İtalyan mutfağında ve İngiliz mutfaklarında çalıştı. Şu an Güney Amerika uzak doğu mutfağın da çalışıyor. Farklı mutfakları öğrenmek ve kendimi geliştirmek için uğraşıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar