Sivasspor Göztepe şifresiz canlı izle - Sivasspor Göztepe ücretsiz bedava izle

Sivasspor Göztepe şifresiz canlı izle - Sivasspor Göztepe ücretsiz bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 15 hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. İşte Sivasspor Göztepe şifresiz canlı izle - Sivasspor Göztepe izle ücretsiz bedava izle.

Sivasspor Göztepe şifresiz canlı izle - Sivasspor Göztepe ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
8 Aralık 2018 Cumartesi 11:00

Sivasspor Göztepe şifresiz canlı izle - Sivasspor Göztepe maçını ücretsiz bedava izle bilgileri bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 15. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Sivasspor Göztepe şifresiz canlı izle - Sivasspor Göztepe maçını ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. İşte Sivasspor Göztepe şifresiz canlı izle - Sivasspor Göztepe maçını ücretsiz bedava izle bilgileri...

Sivasspor Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 15. Haftasında Sivasspor, Göztepe maçı saat 13.30 başlayacak. Zorlu mücadele beIN SPORTS HD 1 yayımlanacak. Ayrıntılar azonceoldu.com'da olacak

Muhtemel 11'ler

Sivasspor: Acar, Papp, Braz, Bjasrmyr, Uğur, Hakan, Delvin, Troje, Emre, Robinho, Muhammet

Göztepe: Eren Bilen, Bingöl, Reis, Hakan, Grillo, Öztürk, Poko, Kayan, Gouffran, Kaya, Sokol

Sivasspor Göztepe şifresiz canlı izle

Sivasspor Göztepe şifresiz canlı izle - Sivasspor Göztepe ücretsiz bedava izle

Sivasspor Göztepe maçı hakemi

Sivasspor Göztepe maçını hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. 

Sivasspor Göztepe maçı öncesi detaylar

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında kendi sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor hazırlıklarına devam etti.

Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman pas organizasyonlarıyla devam etti. Antrenman çift kale maçla sona erdi. Medipol Başakşehir maçında sakatlanan Muhammet Demir idmanda yer alırken, Ziya Erdal ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Kırmızı-beyazlı ekip yarın yapacağı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarına devam edecek.

Maç öncesi ayrıntılar

Sivasspor ile Göztepe, Süper Lig tarihinde sadece geçen sezon karşı karşıya gelirken; iki maçı da İzmir ekibi kazandı (iç sahada 1-0 & deplasmanda 3-2).
Sivasspor bu maçı kazanır ya da berabere kalırsa, Süper Lig tarihinde Göztepe'den ilk kez puan almış olacak.

Süper Lig'de oynadığı son üç maçın ikisini kazanan Sivasspor (1B), sezonun ilk 11 haftasında aynı sayıda galibiyet alabilmişti (2G 5B 4M).

Sivasspor'un evinde oynadığı son üç maç berabere bitti. Kırmızı beyazlılar, en son ligden düştükleri 2015/16 sezonunun ilk dört iç saha karşılaşmasında üst üste daha fazla beraberlik almıştı.

Süper Lig'de üç maçtır sahadan mağlubiyetle ayrılan Göztepe, daha önceki dokuz karşılaşmada aynı sayıda yenilgi almıştı (6G). Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk 15 dakikalarında en fazla gol yiyen takım Sivasspor (5). Göztepe ise şu ana kadar bu zaman aralığında sadece bir gol atabildi.

Süper Lig'in ilk 14 haftasında iç sahada rakip kaleye en fazla şut çeken takım Sivasspor (toplam 141, maç başına 20.1). Bu sezon Süper Lig'de Brezilyalı oyuncular toplam 28 gol kaydederken, bu gollerin %25'ine Sivasspor forması giyenler imza attı (7; Robinho – 4, David Braz – 2, Douglas).

Göztepe'nin Süper Lig'de attığı son üç golün asisti Halil Akbunar'dan geldi. Bu sezon ligde dört asisti bulunan Halil, geçen sezonun tamamında üç gol pası vermişti.

Hakan Keleş, Sivasspor'un başında çıktığı ilk üç Süper Lig maçını kaybetmedi (2G 1B). Kırmızı beyazlı ekipteki görevine daha uzun bir yenilmezlik serisiyle başlayan son teknik adam Mesut Bakkal (Mart-Ağustos 2010 arasında 10 maç).

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar