Sivas Belediye Trabzonspor şifresiz canlı izle - Sivas Belediye Trabzonspor ücretsiz bedava izle

Sivas Belediye Trabzonspor şifresiz canlı izle - Sivas Belediye Trabzonspor ücretsiz bedava izle. Türkiye Kupası 5. Tur maçları devam ediyor. Sivas Belediye Trabzonspor şifresiz canlı izle - Sivas Belediye Trabzonspor ücretsiz bedava izle ile ilgili bilgieri sizler için derledik. Maç izle.

Sivas Belediye Trabzonspor şifresiz canlı izle - Sivas Belediye Trabzonspor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
4 Aralık 2018 Salı 13:54

Sivas Belediye Trabzonspor şifresiz canlı izle - Sivas Belediye Trabzonspor ücretsiz bedava izle bilgileri Türkiye Kupası 5. tur maçlarının başlamasıyla gündeme geldi ve futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Sivas Belediye Trabzonspor şifresiz canlı izle - Sivas Belediye Trabzonspor ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Hakem Serkan Çınar yönetecek. İşte Sivas Belediye Trabzonspor şifresiz canlı izle - Sivas Belediye Trabzonspor ücretsiz bedava izle bilgileri...

Sivas Belediye Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Sivas Belediye Trabzonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda deplasmanda Sivas Belediye'ye konuk olacak. Bugün saat 13.00’de Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetiyor. Karşılaşma Aspor'dan canlı yayınlanıyor.

Muhtemel 11'ler

Sivas Belediye: Osman Şimşek, Murat Cömert, Halil İbrahim, Ercüment, Emrah, Aykut Emre, Fatih, Ali Aydın, Mehmet Fatih, Alpay, Mustafa

Trabzonspor: Esteban, Kamil Ahmet, Hosseini, Zeki Yavru, Murat Cem, Batuhan, Abdülkadir Parmak, Semih, Ibanez, Ekuban, Amiri

Sivas Belediye Trabzonspor maçı Justin Tv izle

Sivas Belediye Trabzonspor şifresiz canlı bedava izle

Sivas Belediye Trabzonspor şifresiz canlı izle - Konyaspor Alanyaspor bedava izle

Avrupa için önemli

Fırtına, deplasmanda avantajlı bir skor elde edip, daha ilk maçtan turu garantilemek istiyor. Geçen sezon kupaya son 16 turunda veda eden Bordo-Mavililer, bu kez işi ciddiye alıyor. Avrupa’ya gitmenin en kısa yolu olarak kupayı gören Trabzonspor, bu maratona en az lig kadar önem veriyor.

Tüm gözler Ekuban'da

Burak Yılmaz kadro dışı kaldıktan sonra daha çok forma şansı bulmaya başlayan Ekuban, Kayserispor maçının kahramanı olmuştu. Annesini kaybetmesine rağmen sahaya çıkan 24 yaşındaki yıldız isim, attığı golün ardından gözlaşlarını tutamamıştı. Teknik direktör Ünal Karaman, bugünkü kupa maçında Rodallega’yı dinlendirip Ekuban ile başlayacak. Aynı zamanda son anlarda oyuna girip, 2. golü atan Vahid Amiri’nin de ilk 11’de olması bekleniyor.

Karaman'dan takıma uyarı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ligde 2 haftadır kazanan takımının rehavete girmemesi için elinden geleni yapıyor. Sivas Belediyespor maçı öncesi oyuncularını uyaran tecrübeli hoca, “Rakibi sakın hafife almayın. Yakaladığımız havayı devam ettirelim. Kupa da en az lig kadar önemli. Finale kadar ilerlememiz gerekiyor. Trabzon’a kazanıp dönelim” dediği öğrenildi. Bordo- Mavililer, 8 yıllık Türkiye Kupası hasretine bu sezon son vermek amacında.

Sivas da iddialı

2.Lig Kırmızı Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Sivas Belediyespor, Trabzonspor maçından galibiyet çıkartmak istiyor. Teknik direktör Özer Karadaş, “Türkiye’nin 4 büyük takımından birini ağırlayacağız. Bu maçlar bizim gibi takımlar açısından vitrin maçları. Elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız” dedi. Sivas Belediyespor daha önceki yıllarda Türkiye Kupası’nda karşılaştığı Galatasaray ve Beşiktaş’ı mağlup etme başarısı da göstermişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar