Sinan sertel kimdir? Sinan serter neden öldü, kim öldürdü? Sinan Sertel instagram

Sinan Sertel instagram! Sinan sertel kimdir? Sinan serter neden öldü, kim öldürdü? soruları sosyal medyada yayılan haberle gündeme geldi. İşte Sinan sertel kimdir? Sinan serter neden öldü, kim öldürdü? yanıtı.

Sinan sertel kimdir? Sinan serter neden öldü, kim öldürdü? Sinan Sertel instagram
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
21 Mayıs 2019 Salı 15:15

Sinan sertel kimdir? Sinan serter neden öldü, kim öldürdü? İnstagram Antalya’nın Kemer ilçesindeki Çıralı sahilinde, Olimpos bölgesinde kazılar yapan ekibin başkan yardımcısı arkeolog Sinan Sertel’i 'Defne ağaçları ve sazlıkları kesiyor' diye bıçaklayarak öldüren Sadık Poyraz (32) ifadesinde olayı ve öncesini ayrıntılı olarak anlattı. Haberimizde Sinan sertel kimdir? Sinan serter neden öldü, kim öldürdü? İnstagram bilgilerini bulabiilirsiniz. 

Sinan sertel kimdir?

Hürriyet’in ulaştığı Sadık Poyraz’ın ifadesi şöyle: 

“2019 yılının Mart başında annem ile Olimpos’un Deliklitaş bulunan kısmındaki sahile gittik. Arkadaşlarım da oradaydı. Antik kentin orada bulunan defne ağaçları, sazlık gibi ağaçların kesildiğini gördüm ve videosunu çektim. Sahildeki arkadaşlarımın yanına gittim. Videoyu onlara gösterdim. Video hakkında konuşmaya başladık. Herkes bu ağaç kesiminin anlamsız olduğunu düşünüyordu. Ben de Pazar günü hep birlikte toplanarak bu ağaç kesiminin neden olduğunu ve ağaç kesmenin mantığının neler olduğunu protesto etmemiz gerektiğini söyledim. Daha sonra Sinan Sertel ile benim ortak arkadaşım Zafer Bagatur sahilde oturuyordu.

Arkadaşım Eylem yanlarına gitti. 10-15 dakika sonra ben de gittim. ‘Soru sormak istiyorum’ dedim. Sinan Sertel bana ‘Sen konunun yarısında gelip soru soramazsın’ dedi. Bana ileriyi göstererek ‘git orada otur, öyle dinle’ dedi. O arada ‘Pazar gününe kadar kesim olayına ara verin, biz toplanalım olayın neden yapıldığını bize açıklayın’ dedim.

Sinan da bana ‘Toplanın da göreyim, biz kesmeye devam edeceğiz’ dedi. Bunları bana söylerken elinde bir tane sopa vardı. Sopayı sertçe kuma vurarak ayağa kalktı ve ‘Sen beni tehdit mi ediyorsun lan lavuk!’ gibisinden ithamda bulundu.

Sinan serter neden öldü, kim öldürdü?

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde, tartıştığı Sadık P. (32) tarafından bıçaklanarak öldürülen Olimpos Antik Kenti kazısında görev yapan doktora öğrencisi Sinan Sertel (32) için Antalya Müzesi'nde tören düzenlendi. Sertel'in cenazesi, törenin ardından toprağa verilmek üzere Karabük'ün Safranbolu ilçesine gönderilirken, kazı başkan yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Gökçen Kurtuluş Öztaşkın, gözaltına alınan Sadık P.'nin uzun süredir kazı ekibini karalamaya çalıştığını, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda, cep telefonundan attığı mesajlarda kendilerine hakaret ettiğini iddia etti. Öztaşkın ayrıca, '' Kavgacı, agresif, bağıran bir yapısı yoktu. Çok sakindi. Ona 'arkeoloji şehidi' diyorum. Böyle olmamalıydı. Çok iyi bir bilim insanı olacağının ışığı vardı.'' dedi.

Sinan Sertel instagram 

182 gönderi
622 takipçi
433 takip
https://www.instagram.com/snnsrtel/

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar