Şilan Makal kimdir, Instagram adresi ne, DM'den yürüyen ünlü kim?

Şilan Makal kimdir, Instagram adresi ne, DM'den yürüyen ünlü kim? Güzel oyuncunun verdiği bir röportajda 'DM bana yürüyen ünlüler var' açıklamasının ardından Şilan Makal kimdir, Instagram adresi ne, DM'den yürüyen ünlü kim? soruları merak konusu oldu.

Şilan Makal kimdir, Instagram adresi ne, DM'den yürüyen ünlü kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
14 Mayıs 2019 Salı 15:18

Şilan Makal kimdir, Instagram adresi ne, DM yürüyen ünlü kim? Güzel oyuncunun verdiği bir röportajda 'DM bana yürüyen ünlüler var' açıklamasının ardından Şilan Makal kimdir, Instagram adresi ne, DM yürüyen ünlü kim? soruları merak konusu oldu.

Şilan Makal kimdir?

Şilan Makal, 1993 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitimini Beykent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nde tamamladı. Şilan Makal 2015 yılında sunuculuğunu Öykü Serter’in, jüri üyeliğini ise Nur Yerlitaş,İvana Sert ve Kemal Doğulu’nun yaptığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyurdu. Oyuncu olmak isteyen Şilan Makal Tuğçe Yıldırım’dan Uygulamalı Oyunculuk Eğitimi aldı. Merve Boluğur'un yakın arkadaşı olan Şilan Makal, Murat Dalkılıç'ın, 'Aşınayız' isimli parçasının klibinde rol aldı. Show Tv’de yayınlanan; başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi’nin paylaştığı Yeni Gelin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Dilan karakterini canlandırmaktadır. 

Şilan Makal Instagram adresi

Oyuncu Şilan Makal, Senem Aydın'ın sunduğu 'Akşamüstü Kahvesi' programına konuk oldu. Bilinmeyenlerini anlatan oyuncu, sosyal medyadan evlilik teklifleri aldığını açıkladı. "İki bine yakın teklif geldi" ifadelerini kullanan Şilan Makal, ünlü isimlerin de DM'den kendisine mesaj attığını açıkladı. Ünlü oyuncu, "Bazen aralarında tanıdık isimler oluyor. Ama sosyal medyadan biriyle arkadaşlık kurmak bana sahte geliyor" şeklinde konuştu. 

Makal, evlilik ile ilgili sorulara ise, "Gerçek hayatta hiç evlilik teklifi almadım. Daha küçük olduğumu düşünüyorum" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar