Sıla Ziynet Sali’nin kolunu mu kırdı? Sıla ile Ziynet Sali otelde neler yaşadı?

Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü iddiaları ile gündeme gelen Sıla ile yeni bir çarpıcı açıklama yapıldı. Sıla Ziynet Sali’nin kolunu mu kırdı? Sıla ile Ziynet Sali otelde neler yaşadı?

Sıla Ziynet Sali’nin kolunu mu kırdı? Sıla ile Ziynet Sali otelde neler yaşadı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
9 Kasım 2018 Cuma 12:22

Gündemin bir numaralı konularından biri Sıla, Ahmet Kural ve Ziynet Sali üçlüsü. Ahmet Kural’ın şarkıcı Sıla’ya şiddet uyguladığı iddiaları hala gündemdeyken Beyaz TV’nin bugünkü konusu Sıla’nın Ziynet Sali’nin kolunu kırması.. Peki ya Sıla Ziynet Sali’nin kolunu mu kırdı? Sıla ile Ziynet Sali otelde neler yaşadı?

Ahmet Kural'ın sevgilisi Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiası hala gündemdeki yerini korurken bugün Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programına gelen bir ihbar, olayı bambaşka bir boyuta taşıdı. Ahmet Kural, Sıla'nın ayrı oldukları dönemde Ziynet Sali ile kendisini aldattığı iddialarını yalanladı ama bu yeni iddia, 'Sıla ile Ziynet Sali arasında neler oluyor?' sorusunu gündeme getirdi.

Sıla Ziynet Sali’nin kolunu mu kırdı?

Sıla ile Ziynet Sali Aşk mı Yaşıyor? Ahmet Kural'ın Sıla’yı darp etmesiyle patlak veren skandalın ardından kavganın, Sıla'nın Ziynet Sali'yle ilişkisinden kaynaklandığı iddia edilmişti. Kural, Sıla'nın cinsel kimliği ile ilgili imalarda bulunmuş, Beyaz TV'de Bircan Bali de, "Bir sapkınlık, cinsel eğilimi farklı bir durum... Daha ne kadar açık konuşalım bilmiyorum" diyerek olayı alevlendirmişti. Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilen Sıla'nın, Nişantaşı'nda bir otelde Ziynet Sali'ye şiddet uyguladığı iddiası gündeme geldi. Söylemezsem Olmaz Whtasapp ihbar hattına gelen bilgiye göre; Sıla, Nişantaşı'nda bir otelde Ziynet Sali'nin kolunu kırdı. Sali'nin kırık koluyla golf oynadığı bir görüntüsünün yayınlanması da bu iddiayı destekledi.

Çıkan haberlerin ardından Ziynet Sali, muhabirlerin "Sıla ve Ahmet Kural'ın sizin yüzünüzden kavga ettiği konuşuluyor" sorusuna, "Arkadaşlar saçmalamayın" cevabını vermişti. Öte yandan Ahmet Kural'ın menajeri Dilek Tözen, bugün Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün sorularını yanıtladı. Sıla'nın ayrı oldukları dönemde Ziynet Sali ile Ahmet Kural'ı aldattığı iddialarını da yalanladı.

Söylemezsem olmaz Sıla-Ziynet Sali olayı

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar