Suna instagram Yemin - Sıla Türkoğlu boyu yaşı kilosu

Yemin Suna instagram! Sıla Türkoğlu boyu instagram! Yemin dizisinde Suna karakteri dizide dikkatleri üzerine çekmiştir. Suna karakterini Yemin dizisinde Sıla Türkoğlu canlandırmaktadır. İşte merak edilen Yemin Suna instagram - Sıla Türkoğlu boyu yaşı kilosu ile ilgili bilgiler.

Suna instagram Yemin - Sıla Türkoğlu boyu yaşı kilosu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
24 Nisan 2019 Çarşamba 12:47

Daha önceki haberlerimizde Sıla Türkoğlu kimdir? sorusunu ve Sıla Türkoğlu oynadığı diziler ile ilgili bilgileri sizlere aktarmıştık. Yemin dizisinin yükselişiyle birlikte Yemin Suna instagram ve Sıla Türkoğlu boyu kilosu ve yaşıyla ilgili bilgileri sizlere derledik. İşte Yemin Suna instagram - Sıla Türkoğlu boyu yaşı kilosu ile ilgili bilgiler.

Sıla Türkoğlu boyu yaşı kilosu

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu Ağlama Anne dizisinde Alev karakterinin gençliğini canlandırmış ve Yemin dizisi oyuncu kadrosunda yer almaya hak kazanmıştır. Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra oyuncu olmak istediği için Tunay Menajerliğe başvuru yapan güzel ve yetenekli oyuncu Sıla Türkoğlu geleceğin başrol oyuncuları arasında gösterilmektedir. Sıla Türkoğlu aslen İzmirlidir ve İzmir’de hayatına devam etmektedir. Aldığımı duyumlara göre Sıla Türkoğlu Ankara Üniversitesine yerleşmiştir.

Yemin Suna instagram

Yemin dizisinin Suna'sı Sıla Türkoğlu'nun instagramı bulunmamaktadır. 

 



Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar