için kaldı

Sıla Boş Ev şarkısını Ahmet Kural için mi yazdı? Sıla Boş Ev şarkısını dinle, Sıla Boş Ev sözleri

Sıla’nın Boş Ev şarkısını Ahmet Kural ile barışmak için yazdığı ve bu şarkının da dava dosyasında yer aldığı iddia edildi. Peki ya Sıla Boş Ev şarkısını Ahmet Kural ile barışmak için mi yazdı? Sıla Boş Ev şarkısını dinle, izle-Sıla Boş Ev sözleri..

Sıla Boş Ev şarkısını Ahmet Kural için mi yazdı? Sıla Boş Ev şarkısını dinle, Sıla Boş Ev sözleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
13 Kasım 2018 Salı 11:48

Geçtiğimiz haftalarda Sıla’nın Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiaları ile gündeme gelen olayın ardından Sıla’nın Ahmet Kural bu olay yaşanmadan önce barışmak için “Boş Ev” şarkısını yazdığı ortaya çıktı. Peki ya Sıla Boş Ev şarkısını Ahmet Kural için mi yazdı? Dava dosyasına bu şarkı girdi mi? Sıla Boş Ev şarkısını dinle, izle-Sıla Boş Ev sözleri sitemizde..

Sıla'nın kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla dava açtığı Ahmet Kural, geçen hafta soruşturma kapsamında ifade vermişti. Kural ifadesinde, "Sıla Hanım mesajla bana 'sana şarkı yaptım' dedi. Telefonuma da yaptığı şarkıyı gönderdi. Ben bunun üzerine mutlu oldum. İkinci bir şans vermem gerektiğini düşündüm" demişti. Sıla'nın Ahmet Kural için yazdığı duygusal şarkının "Boş ev" olduğu ortaya çıktı. Daha önce bir ayrılık yaşayan ikiliyi barıştıran, söz ve müziği Sıla'ya ait "Boş Ev" hüzünlü sözleriyle dikkat çekiyor.

Sıla-Boş Ev şarkı sözleri

Boş evde çıplak duvara

Çelik umut gibi astım baharı

Mahpus gibi hanımeli

Kaderin şu yankısı

Uzatmadın bir yardım eli

Canda kıyamet yangın var

Şişe burada gece belli

Serçe gönlüm boynunu eğdi

Utanma ağla sesli sesli

Hal dökülsün

Kalp övünsün

Kan dökülsün

Yettiyse ölünsün

Sıla Boş Ev şarkısını Ahmet Kural için mi yazdı?

'Vur Kadehi Ustam' ve 'Saki' gibi damar etki yaratan 'Boş Ev', kısa sürede dillere dolanmıştı. Sıla böylesine şahane bir şarkıyı, tatsız olaylar yüzünden çöpe atıp atmayacağı merak ediliyor. İstatistiklere göre 2007, 2009, 2010, 2012, 2014 ve 2016 yıllarında albüm yayınlayan Sıla'nın yakın zamanda yeni albümünün çıkması gayet olası.

Sıla- Boş Ev dinle, izle

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar