için kaldı

Serenay Sarıkaya’nın oynayacağı dizinin adı ne, partneri kim?

En son Fi dizisi ile ekranlara gelen ve sonrasında uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Serenay Sarıkaya hangi dizide oynayacak? Serenay Sarıkaya’nın partneri kim?

Serenay Sarıkaya’nın oynayacağı dizinin adı ne, partneri kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
3 Aralık 2018 Pazartesi 16:49

Fi dizisinden sonra ekranlardan uzak kalan Senenay Sarıkaya yeni dizi için AY Yapım ile anlaşma yapıyor. Peki ya Serenay Sarıkaya’nın oynayacağı dizinin adı ne, partneri kim?

Fİ dizisinin final yapmasının ardından bir süredir setlerden ve ekranlardan uzak kalan Serenay Sarıkaya yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. AY Yapım'ın üstleneceği dizide Serenay Sarıkaya'ya Devrim Evinin'in eşlik edeceği iddia edildi. Sarıkaya'nın yeni dizisinin Ocak ayında çekimlere başlayacağı ve Kanal D ile anlaşmanın çok yakın olduğu öğrenildi.

Serenay Sarıkaya’nın rol arkadaşı kim?

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, yeni bir dizi için AY Yapım'la el sıkıştığı belirtiliyor. Sarıkaya'nın başrolünü oynayacağı dizinin yönetmen koltuğunda ise usta yönetmen Mesude Eraslan oturacak. Serenay Sarıkaya'ya başrolde 'Beni Affet' dizisinin yakışıklı oyuncusu Deniz Evinin'in eşlik edeceği öğrenildi.

Deniz Evinin kimdir?

Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Deniz Evin, 1 Ocak 1983’de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi. Genç oyuncunun ilk televizyon tecrübesi 2008 yılında rol aldığı Doludizgin Yıllar dizisi ile olmuştur. Daha sonra Fox TV’de yayınlanan Unutma Beni dizisi ile oyunculuk kariyerine devam eden genç oyuncunun, geniş kitleler tarafından tanınması ise Beni Affet dizisinde canlandırdığı Umut karakteri ile olmuştur. Aynı zamanda Fetih 1453 filminde başrol oynayan, tiyatro ve sinema oyuncusu Devrim Evin'in kardeşidir. Deniz Evin "Beni Affet" dizisinde canlandırdığı Umut karakteri ile tanınmıştır. Ancak 2017 yılında sağlık problemleri sebebiyle diziden ayrılmıştır. Genç oyuncu "Beni Affet" dizisinde eski rol arkadaşı olan Gaye Turgut ile evlidir.

Serenay Sarıkaya hangi dizide oynayacak?

Fi dizisinde Duru karakterini canlandıran ve internette büyük bir izlenme rakamına erişen Serenay Sarıkaya'nın yine internette yayınlanacak bir dizide rol almak istediği biliniyordu. Serenay Sarıkaya ile el sıkışan AY Yapım'ın Çarşamba günleri ekranda yaşanan dizi boşluğunu doldurmak için kısa zamanda çalışmalara başlayacağı belirtiliyor. AY Yapım'ın Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi için Kanal D ile masaya oturduğu ve anlaşmanın an meselesi olduğu bildiriliyor.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar