Sercan ve Nisa ses kaydında ne var? Sercan ve Nisa ses kaydı konuşmaları!

Sercan ve Nisa ses kaydında ne var? Sercan ve Nisa ses kaydı konuşmaları! Survivor yarışmacıları Sercan ve Nisa araysında yaşananlar hakkında Acun Ilıcalı ses kaydı olduğunu söylemişti. Sercan ve Nisa ses kaydında ne var? Sercan ve Nisa ses kaydı konuşmaları!

Sercan ve Nisa ses kaydında ne var? Sercan ve Nisa ses kaydı konuşmaları!
Son Güncelleme: 29 Haziran 2020 Pazartesi 15:29
29 Haziran 2020 Pazartesi 15:20

Sercan ve Nisa ses kaydında ne var? Sercan ve Nisa ses kaydı konuşmaları!TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor Sercan ve Nisa arasında yaşananlar merak konusu oldu. Acun Ilıcalı ikili arasında geçen bir ses kaydının olduğunu bunu bulduklarını ve dinleteceklerini söyledi. Sercan ile Nisa arasında geçen polemik gündem olmuştu. Peki, Sercan ve Nisa ses kaydında ne var? Sercan ve Nisa ses kaydı konuşmaları! Sizin için hazırladık…

Sercan ve Nisa ses kaydında ne var? Sercan ve Nisa ses kaydı konuşmaları!

Acun Ilıcalı, Survivor 2020 yarışmacıları Sercan ve Nisa arasında geçen konuda bir sese kaydı olduğunu ifade ederek, “Bir konu var Sercan ve Nisa arasında... Ekibimizden o dönem ki kayıtların tekrar incelenmesini istedik. O dönem ki bir ses kaydına ulaştık. Bu ses kaydı birçok şeyi de aydınlatıyor” açıklamasını yaptı.

Bu akşam ekranlara gelecek olan Survivor 2020 yarışmasında ses kaydı yayınlanacak. Sese kaydı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Survivor 2020 Sercan Yıldırım hangi takımlarda oynadı, ınstagram, kimdir, nereli? 

5 Nisan 1990'da Bursa'da doğan Sercan Yıldırım, Fatih Karagümrük'te forvet santrafor mevkiinde görev yapan Türk millî futbolcudur.

Sercan Yıldırım'ın Instagram sayfasına @sercanyildirim9official adresinden ulaşabilirsiniz. 

Profesyonel kariyeri öncesinde, çeşitli yaş kategorilerinde gösterdiği umut vadeden performansla evrensel bir ün kazanan genç oyuncu, Uluslararası Gençler Turnuvası’nda Rusya, Bulgaristan ve Makedonya’ya karşı mücadele eden Türkiye adına bir gol kaydetti. Turnuvanın ardından da 17 yaş altı millî takımı kadrosuna davet edildi. Şubat 2006’da Türkiye 16 yaş altı millî takım ile Portekiz’de bir turnuvaya katıldı. Yetenek avcılarının radarına giren Sercan, turnuvanın ilk iki maçında Avusturya ve Macaristan’a toplam beş gol attı. Son maçta Portekiz’i boş geçse de “en değerli oyuncu” unvanını aldı. Londra’daki özel bir organizasyonun ardından dünya devi Manchester United tarafından izlenmeye başladı.

Yaş olarak kendisinden iki yıl büyük rakiplere karşı mücadele eden genç yıldız adayı, Avrupa Şampiyonası Eleme maçlarında boy gösterdi. Sercan Yıldırım, 2006 senesinin ilk bölümünde ise kariyeri için önemli adımlar atmaya başladı. Türkiye 16 yaş altı millî takımı ile İzmir’deki Ege Turnuvası’na katıldı. Takımının oynadığı tüm maçlarda gol atan Sercan, sırasıyla Belçika, Norveç ve Hollanda ağlarını birer kez sarstı, 5-3’lük skorla kaybedilen Ukrayna karşılaşmasında iki gol atan oyuncu, Hollanda ile oynanan ikinci maçta bulduğu gollerle takımını 2-1’lik galibiyete taşıdı. Turnuvayı beş maçta bulduğu altı golle tamamlayan Sercan Yıldırım, “gol kralı” ve “en değerli oyuncu” olmayı başardı. Sercan, 12 kez Türkiye U-17, 8 kez Türkiye U-18, 17 kez Türkiye U-19, 4 kez Türkiye U-21, 10 kez de Türkiye A Millî forması olmak üzere toplam 64 kez millî formayı giydi ve müsabakalarda 33 gol kaydetti.

Survivor 2020 Nisa Bölükbaşı Instagramı, kaç yaşında, nereli?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. daha 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı.

Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya  başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

Nisa Bölükbaşı’nın Instagram sayfasına @nisabolukbasi adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar