Sera Kutlubey instagram - sera kutlubey zalim istanbul kimdir? Sera Kutlubey boy kilo sesi

Zalim İstanbul dizisinde hemşire Cemre'yi canlandıran Sera Kutlubey söylediği şarkıyla çok konuşuldu. İzleyiciler Sera Kutlubey instagram - sera kutlubey zalim istanbul kimdir? Sera Kutlubey boy kilo sesi ile ilgili bilgiler araştırılmaktadır. İşte Serra Kutlubey hakkında merak edilenler.

Sera Kutlubey instagram - sera kutlubey zalim istanbul kimdir? Sera Kutlubey boy kilo sesi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
16 Nisan 2019 Salı 16:23

Sera Kutlubey Zalim İstanbul kimdir? Sera Kutlubey'in instagram adresi, boyu, kilosu ve sesi ile ilgili bilgiler araştırılmaktadır. Zalim İstanbul Kanal D'nin Pazartesi günü yayınlanan en yeni dizisidir. Reytinglerde çıtayı yükselten Zalim İstanbul dizisinin Hemşire Cemresi Sera Kutlubey çok merak edilmektedir. Geçen haftaki bölümde Cemre'nin şarkı söylediği anlar izleyicinin beğenisini kazanmıştır. İşte Sera Kutlubey instagram ile ilgili bilgiler. 

Sera Kutlubey Zalim İstanbul kimdir?

Sera Kutlubey, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır ve Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde oyunculuk ve diksiyon dersleri almıştır.

Sera Kutlubey ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kehribar dizisi ile yaşamış ardından Babam ve Ailesi dizisinde rol almıştır.

Kanal D’de yayınlanan; İsimsizler dizisinde Seher karakterini canlandırmıştır. Son olarak yeni dizi Zalim İstanbul’da hemşire Cemre karakterini canlandırıyor.

Sera Kutlubey boy kilo sesi

Sera Kutlubey'in dizide şarkı söylediği anlardaki sesi kendisine aittir. Boy kilo bilgilerine henüz ulaşılamadı. 

Sera Kutlubey instagram 

Sera Kutlubey'in instagram hesabında 205 gönderi, 52,8 bin takipçi ve 396 takip ettiği kişi bulunmaktadır. 

https://www.instagram.com/skutlubey/?hl=tr


 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar