Çukur Meliha-İdris Koçovalı öpüşme sahnesi izle

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Çukur’da alışık olunmayan bir sahne ekranlara geldi. Çukur Meliha(Şenay Gürler)-İdris Koçovalı(Ercan Kesal) öpüşme anları izleyenleri şaşırttı.

Çukur Meliha-İdris Koçovalı öpüşme sahnesi izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
8 Aralık 2018 Cumartesi 09:46

Çukur dizisinin ilk sezonunda ismi geçen ancak ikinci sezonda diziye Meliha rolü ile katılan Şenay Gürler’in dizinin son bölümünde İdris Koçovalı yani Ercan Kesal ile öpüşme sahnesi izleyenleri bir hayli şaşırttı. Çukur Meliha-İdris Koçovalı öpüşme sahnesini haberimizde yer verdik.

Şenay Gürler ve Ercan Kesal'ın öpüşme sahnesi gündeme damga vurdu. Çukur dizisinde Meliha karakterini canlandıran Şenay Gürler öpüşme sahnesini anlattı. Gürler'in ne söylediği ise merak edilen konular arasında yer alıyor.

Şenay Gürler Ercan Kesal öpüşme sahnesi için ne dedi?

Şenay Gürler, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’deydi. Şenay Gürler Çukur dizisinde Meliha karakterini canlandırıyor. Dizide Meliha ve İdris öpüşme sahnesi gündeme damga vurdu. Dizideki rol arkadaşı Ercan Kesal’la olan öpüşme sahnesiyle konuşulan oyuncu, “Dizideki karakterden dolayı bu kadar dikkat çekti sanırım. Oyunculuk neyi gerektiriyorsa onu yapıyorum. Bu işimin bir gereği” dedi.

 Çukur İdris ve Meliha öpüşme videosu izle

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar