Sen Anlat Karadeniz 29.yeni bölüm Nefes ve Tahir öpüşme sahnesi izle

Sen Anlat Karadeniz'de Nefes ve Tahir'in öpüşme sahnesini sitemizden izleyebilirsiniz. Sen Anlat Karadeniz 29.yeni bölüm Nefes ve Tahir öpüşme sahnesi izle...

Sen Anlat Karadeniz 29.yeni bölüm Nefes ve Tahir öpüşme sahnesi izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
8 Kasım 2018 Perşembe 08:00

ATV ekranlarında ikinci sezonuna son hız devam eden Sen Anlat Karadeniz dizisinde bu kez olumsuzluklar yerine güzel gelişmeler yaşanıyor. Uzun süredir dizide yüzü bir türlü gülmeyen oyuncular 29.yeni bölümde izleyicileri adeta ekrana kilitleyecek. Sen Anlat Karadeniz 29.bölüm fragmanında Tahir ile Nefes’in öpüştüğü bölüm sosyal medyada fanları tarafından gündem oldu. Sen Anlat Karadeniz'de Nefes ve Tahir'in öpüşme sahnesini izle..

Çarşamba akşamı ekrana gelmeye hazırlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanındaki Nefes ile Tahir'in öpüşme sahnesi olay oldu. Fragman yayınlanır yayınlanmaz dizinin fanlarından yorumlar ardı ardında geldi.

Sen Anlat Karadeniz 29.son bölümde ne oluyor?

Vedat'ın, oğlu Yiğit'i almasıyla zor günler geçiren Nefes'in en büyük destekçisi Tahir yeni bölümde Nefes'e tekrar evlenme teklif ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında yer alan Nefes ile Tahir'in öpüşme sahnesi ise gündeme oturdu.

Yayınladığı ilk bölümden itibaren Nefes ile Tahir arasındaki imkansız aşkın anlatıldığı dizinin yeni bölümünde iki aşık ilk kez öpüşüyor. Dizinin öpüşme sahnesi daha yayınlanmadan sosyal medyada gündem oldu. Dizinin takipçileri öpüşme sahnesi ile yaşadığı mutluluğu "Bu kadar iyisini beklemiyordum" ve "Yandı ortalık yandı" tweetleriyle gösterdi.

Sen Anlat Karadeniz Tahir Nefes öpüşme sahnesi izle

Tahir Nefes öpüşme sahnesine sosyal medyadan yapılan yorumlar

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar