Şarkıcı Tuba Ergüzel neden intihar etti?

Şarkıcı Tuba Ergüzel neden intihar etti? Sorusu geç şarkıcının hayatını kaybettiği yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Şarkıcı Tuba Ergüzel neden intihar etti? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Şarkıcı Tuba Ergüzel neden intihar etti?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
11 Ekim 2018 Perşembe 13:17

Şarkıcı Tuba Ergüzel neden intihar etti? Sorusu Magazin camiasında Felaket Tellalı lakabı ile ünlenen ses sanatçısı Onur Akay'ın genç şarkıcının intihar haberini vermesi sonrası merak konusu oldu. Şarkıcı Tuba Ergüzel neden intihar etti? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 1985 yılında Tunceli’de dünyaya gelen Tuba Ergüzel, Cavit Mürtezaoğlu’ndan şan dersleri alarak müziğe başlamış ve halk müziği ve özgün müzikle ön plana çıkmıştı. İşte Şarkıcı Tuba Ergüzel neden intihar etti? Sorusunun yanıtı...

Şarkıcı Tuba Ergüzel neden intihar etti?

Şarkıcının fotoğraflarını da paylaşan Onur Akay, “Daha hayatının baharında olan şarkıcı arkadaşımız Tuba Ergüzel’i kaybettik. 33 yaşında olan özgün müziğin genç sesi Ergüzel, intihar ederek hayatına son verdi ve maalesef bizleri çok üzdü. Hayat dolu bir insan olarak tanıyordum. Yüreği ile herkese sarıldı ama sarılacak bir yürek bulamadı. Nur içinde yatsın inşallah.” ifadelerini kullandı.

Tuba Ergüzel kimdir?

Aslen Tuncelili olan Tuba Ergüzel, 1985 yılında dünyaya geldi. Cavit Mürtezaoğlu’ndan şan dersleri alarak müziğe başlamış ve halk müziği ve özgün müzikle ön plana çıkmıştı. 2 yaşındayken İstanbul’a gelen Tuba Ergüzel, eğitim ve öğretimini burada tamamladı. Küçük yaşlardan beri türk halk müziğine oldukça yatkın olması, okul hayatı boyunca tüm müzik faaliyetlerinde bulunmasını ve kendini geliştirmesini sağladı. Tuba Ergüzel, profesyonel müziğe atılmak isteyerek 2005 yılında Cavit Mürtezaoğlu’ndan şan dersi alarak Özgün Türk Halk Müziği ile ön plana çıkmıştır.

Aşık Mahsuni Şerif, Aşık Veysel, Davut Sulari ve Neşet Ertaş gibi birbirinden değerli ozanları örnek alan Tuba Ergüzel birçok sosyal sorumluluk projesine katılmış ve ödül almıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar