Saldırıda ölen Hasan Ersoy ve yaralanan Devrim Murat Aksoy kimdir?

Osmaniye Ticaret Odası’na silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti Devrim Murat Aksoy ise yaralandı.

Saldırıda ölen Hasan Ersoy ve yaralanan Devrim Murat Aksoy kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
3 Temmuz 2018 Salı 14:18

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası binasına düzenlenen saldırı sonucunda geçen dönem MHP Osmaniye milletvekilliği yapan Ruhi Ersoy'un ağabeyi ve başkan yardımcısı Hasan Ersoy silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Peki ya Saldırıda ölen Hasan Ersoy ve yaralanan Devrim Murat Aksoy kimdir?

Olay, Raufbey Mahallesi Adnan Bulvarı üzerindeki Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası binasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, geçen dönem MHP Milletvekiliği yapan Ruhi Ersoy’un ağabeyi, ile Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy’a silahla ateş etti. Yaralanan Hasan Ersoy kaldırıldığı Osmaniye Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aksoy ise kaldırıldığı özel bir hastanede tedavi altına alındı. Olayın ardından emniyet güçleri olayın meydana geldiği oda binasında inceleme başlattı. 17 Mayıs’ta yapılan seçimde 32 delegenin 18’inin oyunu alan Devrim Murat Aksoy, başkan olmuştu. Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Hasan Ersoy kimdir?

Osmaniye Ticaret Odası'na düzenlenen saldırı sonucu Başkan Devrim Aksoy yaralanırken, Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Edinilen ilk bilgilere göre Hasan Ersoy'un, eski MHP milletvekillerinden Ruhi Ersoy'un ağabeyi olduğu öğrenildi.

Devrim Murat Aksoy kimdir?

Osmaniye Ticaret Odası'na silahlı saldırı düzenlendiği açıklandı. Düzenlenen saldırıda Osmaniye Ticaret Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy yaralanırken, Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Devrim Murat Aksoy, BP Aksoy Petrol işletmeciliği yapmıştır. 6 Mart 2018'de Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu belirten BP Aksoy Petrol işletmecisi Devrim Murat Aksoy, büyük hedef ve projeler ile yola çıktıklarını, ekip arkadaşlarının da bu şekilde hareket ettiğini ifade etmişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar