Şahin Kendirci'nin ikizi mi var? Muhammet Kendirci kimdir?

Şahin Kendirci'nin ikizi mi var, kimdir? Müslüm filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şahin Kenderci bu kez ikizi kadar kendisine benzen kişiyle gündem oldu. Peki Şahin Kendirci'nin ikizi mi var, kimdir? sorularını sizler için araştırdık. Muhammet Kendirci kimdir?

Şahin Kendirci'nin ikizi mi var? Muhammet Kendirci kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
14 Ocak 2019 Pazartesi 16:12

Şahin Kendirci'nin ikizi mi var, kimdir? Müslüm filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şahin Kenderci bu kez ikizi kadar kendisine benzen kişiyle gündem oldu. Peki Şahin Kendirci'nin ikizi mi var, kimdir? sorularını sizler için araştırdık, detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı filmde gösterdiğ performansıyla adından sıkca söz ettiren Şahin Kendirci son zamanlarda ünlü popçu Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelmiş. Bu iddialar hem Aleyna Tilki tarafından hemde Şahin Kendirci'nin katıldığı canlı yayın aracılığıyla ilk ağızlardan yalanlanmıştı.

Muhammet Kendirci kimdir?

Gösterime girdiği günden bugüne kadar yaklaşık 7 milyon kişi tarafından izlenerek gişe rekortmeni olan Müslüm filminin başrol oyuncularından Şahin Kendirci'nin çift yumurta ikizi Muhammet Kendirci, 10 yaşından beri çalışarak ailesine yardımcı olduğu ortaya çıktı.

Kardeşinin milyonların gönlüne taht kurmasından gurur duyduğunu söyleyen Muhammet Kendirci, “O benim canımdır, onun benden sesi güzel, ben de ondan daha yakışıklıyım” dedi.
 
Çalışmayı çok sevdiğini söyleyen Muhammet Kendirci, “Şahin’le beraber düğünlerde havaya atılan paraları toplayarak çalışmaya başladım. Müslüm filmine Şahin seçilince ailece çok mutlu olduk. Sesi ve kendisiyle çok gururlandım. Ben kendi sesimi pek beğenmiyorum. Ben şarkı söyleyerek değil çalışarak hayatımı devam ettirmek istiyorum” diye konuştu.
 
Şahin Kendirci ise, Müslüm filminde oynadığı için çok mutlu olduğunu, sokaktan olumlu tepkiler aldığını belirterek, "Bazı vatandaşlar bana artık Şahin Baba diye sesleniyor. Bu da beni mutlu ediyor. Benim ikizim komi olarak çalışıyor. Ben onunla aileme destek olduğu için çok gurur duyuyorum. Benim sesim güzel ama onun sesi güzel değil. O da çalışmayı çok seviyor. Bu işte iyi yerlere gelmek istiyor" dedi. 

Çift yumurta ikizleri nedir?

Sorusunun ardından en çok merak edilen diğer bir soru ise çocukların cinsiyetleri ile ilgili olmaktadır. Çift yumurta ikizlerinde cinsiyetlerin aynı olma zorunluluğu bulunmamaktadır. 2 farklı sperm hücresi 2 farklı genetik kod taşıdığı için çift yumurta ikizlerinin her ikisi de kız, her ikisi de erkek veya biri kız biri erkek olma olasılıkları aynı olmaktadır. Bu durum ikizlerin birbirine benzeme dereceleri üzerinde de etkili olmaktadır. İkizler aynı cinsiyette olsalar dahi birbirlerine fiziksel olarak fazla benzemeyebilmektedir. Aynı durum ikizlerin karakter yapıları için de geçerli olmaktadır. Farklı genetik koda sahip olmaları neticesinde ikizler arasında önemli karakteristik farklılıklar bulunabilmektedir.

Tek yumurta ikizlerinin meydana geliş sıklığı tüm toplumlarda hemen hemen aynı oranda olmaktadır. Buna karşın çift yumurta ikizlerinin ortaya çıkış sıklığı çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilmektedir. “Çift yumurta ikizleri nedir?” ve “Çift yumurta ikizlerinin cinsiyetleri aynı mı olur?” gibi soruların ardından en çok merak edilen konulardan biri de bu olmaktadır. Yapılan araştırmalar siyahi ırklarda çift yumurta ikizi görülme ihtimalinin daha fazla olduğunu göstermiştir. Bununla beraber annenin yaşının ileri olması, annenin ailesinde daha önce çift yumurta ikizi gebeliği yaşayanlar olması, annenin sık doğum yapması gibi etkenlerin çift yumurta ikizi gebeliği yaşama ihtimalini arttırdığını ortaya koymuştur.

Kısırlık tedavilerinde uygulanan tüp bebek yöntemi de çift yumurta ikizi gebeliği şansını arttıran faktörlerden biridir. Tüp bebek tedavilerinde zaman ve maliyet gibi etkenler ön planda bulunduğu için anneye genellikle çok sayıda döllenmiş yumurta yerleştirilmektedir. Bu durumda ikiz, üçüz ve dördüz gibi ihtimaller artmaktadır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar