için kaldı

Safiye İnci kimdir? Atatürk için ne hakarette bulundu?

Anıtkabir'in önünde Atatürk'e hakaret ettiği videoyu internette paylaşan Safiye İnci Twitter’da TT oldu. Sosyal medyada büyük tepki çeken Safiye İnci kimdir? Atatürk için ne hakarette bulundu?

Safiye İnci kimdir? Atatürk için ne hakarette bulundu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
21 Temmuz 2018 Cumartesi 14:44

Atatürk’e hakaret ettiği videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Safiye İnci büyük tepki çekti. Sosyal medyada Safiye İnci için "SafiyeİnciTutuklansın" başlığıyla yüzlerce kişinin protesto ederek tutuklanmasını istediği genç kızın kim olduğu merak edildi.

Atatürk için ne hakarette bulundu? 

Bugün akşam saatlerinde yayılan bir video sosyal medyada gündem oldu. Anıtkabir’de çekildiği belli olan görüntülerde ismi Safiye İnci olarak değerlendirilen safiyeinci nickli bir kara çarşaflı kadının Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret içeren sözler sarf ettiği canlı yayın kaydı yer alıyor. Twitter'da binlerce mesaj atarak İnci'nin tutuklanmasını isteyen vatandaşlar SafiyeinciTutuklansın başlığı ile protestolarını paylaştı Videoda Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretler yağdıran Safiye İnci isimli kadının Cumhurbaşkanı Eroğan'ı ise övdüğü görülüyor. Videonun provakasyon için çekildiği düşünülüyor.

 

Videoda, “Geldiğim için çok utanıyorum. Çok ısrar ettikleri için geldim. Atatürk’ü zerre kadar sevmiyorum. Türkiye’yi de Atatürk kurtarmadı. Hani Tayyip’i sevmeyen Atatürkçüler var ya… Atatürk Tayyip’in b.ku bile olamaz” ifadeleri kullanılıyor.

ÖZÜR DİLEDİ...

Sosyal medya dolaşan bir videoda, Safiye İnci'nin özür dilediği iddia edildi.Videoda, yüzünü elleriyle kapatan çarşaflı kadının, "Atatürk'e saygı duymasam, zaten Anıtkabir'e gitmem" dediği görülürken, "Söylediğim kelimelerden dolayı herkesten özür diliyorum" diyor.

Safiye İnci hakkında soruşturma başlatıldı mı?

Ankara Başsavcılığı'nda sosyal medyada Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci gözaltına alındı.

Safiye İnci kimdir?

Safiye İnci adındaki çarşaflı kullanıcı, Anıtkabir'in önünde büyük önder Atatürk'e hakaret ettiği videoyu sosyal medyada paylaştı. Safiye İnci hakkında savcılığın ve polisin harekete geçmesi için sosyal medyada çok sayıda mesaj gönderildi. Genç kızın Pendik’te yaşadığı görülüyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Gulhan yanik En beğenilen yorum
Cezasini bulsun
Banu
Anıtkabir'deki askerler korusun g***** Gerçi onlar da sana tenezzül etmez pislik görüşlerine saygı duymamış seni zaten doğru dürüst bir görüşün yoktur ki saygı duymamıştır