Rizespor Alanyaspor şifresiz canlı izle - Rizespor Alanyaspor maçı ücretsiz bedava izle

Rizespor Alanyaspor şifresiz canlı izle - Rizespor Alanyaspor maçı ücretsiz bedava izle. Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 16. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. İşte Rizespor Alanyaspor şifresiz canlı izle - Rizespor Alanyaspor maçı ücretsiz bedava izle.

Rizespor Alanyaspor şifresiz canlı izle - Rizespor Alanyaspor maçı ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
15 Aralık 2018 Cumartesi 12:49

Rizespor Alanyaspor şifresiz canlı izle - Rizespor Alanyaspor maçı ücretsiz bedava izle bilgileri Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonu 16. hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Rizespor Alanyaspor şifresiz canlı izle - Rizespor Alanyaspor maçı ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. İşte Rizespor Alanyaspor şifresiz canlı izle - Rizespor Alanyaspor maçı ücretsiz bedava izle bilgileri...

Rizespor Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in 16. haftasında Çaykur Didi Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çaykur Rizespor'un Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta maçında Alanyaspor'u konuk edeceği karşılaşmanın TV Yayını beIN Sports 2, İnternet yayını beIN Connect'ten canlı yayınlanacak. Ayrıntılar azonceoldu.com'da olacak.

Muhtemel 11'ler

Çaykur Rizespor: Gökhan, Brabec, Saadane, Mehmet, Koray, Abdullah, Robin, Boldrin, Umar, Samudio, Muriqi

Alanyaspor: Haydar, Baiano, Tzavellas, Nsakala, Sackey, Efecan, Fernandes, Maniatis, Ceyhun, Djalma, Cisse

Rizespor Alanyaspor şifresiz canlı izle

Rizespor Alanyaspor şifresiz canlı izle - Rizespor Alanyaspor maçı ücretsiz bedava izle

Rizespor Alanyaspor maçı hakemi

Rizespor Alanyaspor maçını hakem Cüneyt Çakιr yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak Bahattin Şimşek görev alacak. 

Rizespor Alanyaspor maçı öncesi detaylar

Galatasaray ile çıktığı son maçta 2-0 geri düşmesine rağmen galibiyeti kaçınan Çaykur Rizespor Süper Lig'de 16. hafta maçında Sergen Yalçınlı Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Son sırada yer alan Okan Buruklu Çaykur Rizespor Alanyaspor'u yenerek çıkışa geçmek istiyor. Bu sezon deplasmanda sadece 1 maç kazanabilen Aytemiz Alanyaspor ise deplasmanda galibiyet peşinde.

İki takım arasında oynanacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını ise Tarık Ongun ve Bahattin Duran yapacak.
Rizespor ile Alanyaspor, Süper Lig tarihinde sadece 2016/17 sezonunda karşılaştı. Karadeniz ekibi, ligden düştüğü o sezon rakibiyle oynadığı iki maçı da kazandı (evinde 1-0 & deplasmanda 3-2).
Süper Lig'de sekiz maçtır kazanamayan ve kalesini gole kapatamayan Rizespor (5B 3M), bu sezonki tek galibiyetini bu seriden önceki son karşılaşmasında Fenerbahçe'den aldı (3-0).
Son iki haftada dört puan toplayan Alanyaspor (1G 1B 1M), daha önceki beş karşılaşmadan puan çıkaramamıştı.
Deplasmanda dört maçtır gol atamayan Alanyaspor, kulüp tarihinin en uzun serisini yaşıyor.
Bu sezon Süper Lig'de en fazla kafa golü yiyen takım olan Rizespor'un (7), kalesinde gördüğü son dokuz golün beşi kafayla geldi.
Bu sezon Süper Lig'de öne geçtiği maçlarda puan kaybetmeyen ve geri düştüğü maçlardan puan alamayan iki takımdan biri Alanyaspor (Göztepe ile birlikte).
Süper Lig'in ilk 15 haftasında Rizespor'dan daha az net gol pozisyonuna giren tek takım BB Erzurumspor.
Rizespor formasıyla çıktığı son dört Süper Lig maçında dört gole doğrudan katkı sağlayan Aminu Umar (2 gol & 2 asist), sezonun ilk dokuz karşılaşmasında sadece bir gol atabilmişti.
Bu sezon Alanyaspor'un Süper Lig'de en fazla asist yapan ismi olan Efecan Karaca, aynı zamanda takımının deplasman maçlarında isabetli şut çekebilen tek Türk oyuncu konumunda.
Teknik direktörlük kariyerinde Okan Buruk'la karşılaştığı iki Süper Lig maçını da kazanan Sergen Yalçın; bu galibiyetlerini birini Gaziantepspor'un başında (3-1 vs Elazığspor), diğerini ise Gaziantepspor'a karşı (Sivasspor'u çalıştırdığı dönem vs 3-1) aldı.

Rizespor Alanyaspor maçı sakatlar ve cezalılar

Çaykur Rizespor'da kırmızı kart cezası bulunan Orhan Ovacıklı, karşılaşmada forma giyemeyecek.

Konuk ekip Alanyaspor'daysa cezalı Lucas Villafanez ve Barış Başdaş, Ufuk Ceylan, Kaan Kanak ve Serge Mbilla Etame, Rize'ye götürülmedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar