Recep İvedik 6 bilet fiyatı - Recep İvedik Afrika yaş sınırı kaç?

Togan Gökbakar'ın yönettiği ve senaryosunu Şahan Gökbakar ile birlikte kaleme alınan film Kanyon AVM'de gösterime girdi ve galayı yaptı. Gala sonrası 'Recep İvedik 6 bilet fiyatı - Recep İvedik Afrika yaş sınırı kaç?' konuları araştırıldı.

Recep İvedik 6 bilet fiyatı - Recep İvedik Afrika yaş sınırı kaç?
Son Güncelleme: 7 Kasım 2019 Perşembe 14:23
7 Kasım 2019 Perşembe 13:58

Recep İvedik 6 bilet fiyatı - Recep İvedik Afrika yaş sınırı kaç? gibi sorular yanıt buldu. ''Recep İvedik Bir Halk Kahramanı'' denilen filmin 6.sı da çok izlenecek gibi duruyor. Birçok sinema salonunda vizyona girecek olan filmin bilet fiyatlarını ve yaş sınırını sizler için derledik. İşte Recep İvedik 6 bilet fiyatı - Recep İvedik Afrika yaş sınırı kaç? yanıtları.

Recep İvedik 6 bilet fiyatı

Recep İvedik 6, 08 Kasım 2019'da vizyonda! Recep İvedik 6. macerasında 6. Konya Kuru Fasulye festivaline davet edilir ve bunun üzerine Recep ile Nurallah Acentayı arar ve Konya'ya bilet kestirirken acentadaki kişinin "o" harfi yerine "e" harfi algılaması ile Recep ve Nurallah Kenya yollarına düşer. Afrika temalı bir macera olacak Goril, Aslan, Zürafa, Fil, Yılan, Yerliler ne ararsanız var yeni macerada. Recep İvedik 6'nın bilet fiyatları ilden ile değişmektedir. Hafta sonu ve hafta içi de fiyatlar değişmektedir. Gideceğiniz AVM ve sinema salonuna göre de farklı fiyatlara tabii tutulabilirsiniz. Özetlemek gerekirse Recep İvedik 6 bilet fiyatı ortalama 15 ila 25 lira arasında değişmektedir. 

Recep İvedik Afrika yaş sınırı kaç?

Recep İvedik 6 filmi ile ilgili detaylar geldikçe güncelleme yapılacaktır ama şu an için Recep İvedik filminin yaş sınırı 10'dur. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar