Recep İvedik 3 filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Recep İvedik 3 filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Sinemada gösterime girdiği andan itibaren büyük ilgi gören Recep İvedik 3 televizyondan yayımlanacak. Peki Recep İvedik 3 filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Recep İvedik 3 filminin konusu ne, oyuncuları kimler?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
11 Mart 2019 Pazartesi 17:27

Recep İvedik 3 filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Sinemada gösterime girdiği andan itibaren büyük ilgi gören Recep İvedik 3 televizyondan yayımlanacak. Peki Recep İvedik 3 filminin konusu ne, oyuncuları kimler? sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Recep İvedik 3 filminin konusu ne?

Sinemanın ardından televizyondan yayımlanacağı açıklanan Recep İvedik 3 filminin konusu daha önce izlemeyenler için merak konusu oldu. Şahan Gökbakar'ın halk kitlelerinde adeta infial yaratan fenomen tiplemesi Recep İvedik'in yıkıcı maceraları, yepyeni bir serüvenle devam ediyor. Türk sinemasının en çok izlenen filmleri olan Recep İvedik ve Recep İvedik 2'nin ardından, serinin üçüncü filmi Recep İvedik 3, Şubat 2010'da izleyiciyle buluşuyor. Yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği Recep İvedik 3'te yalnızlıktan ve iç sıkıntısından kurtulmaya çalışan, sosyalleşmeye çabalayan Recep İvedik'in çok komik hikayesi konu ediliyor. Recep İvedik'e bu serüvende 46 farklı karakter eşlik ediyor.

Recep İvedik 3 filminin oyuncuları kimler?

Şahan Gökbakar,
Zeynep Çamcı,
Oktay Dener,
Turgut Tunçalp

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar