Real Madrid Roma şifresiz canlı izle - Real Madrid Roma Az TV İdman TV canlı izle

Real Madrid Roma şifresiz canlı izle, Real Madrid Roma Az TV İdman TV canlı izle bilgileri Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Real Madrid Roma şifresiz canlı izle, Real Madrid Roma Az TV İdman TV canlı izle bilgilerini sizler için derledik.

Real Madrid Roma şifresiz canlı izle - Real Madrid Roma Az TV İdman TV canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
19 Eylül 2018 Çarşamba 19:17

Real Madrid Roma şifresiz canlı izle, Real Madrid Roma Az TV İdman TV canlı izle bilgileri bilgileri Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk hafta maçının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Real Madrid Roma şifresiz canlı izle, Real Madrid Roma Az TV İdman TV canlı izlebilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmanın Türkiye'de yayınlanacağı kanal henüz açıklanmış değil. İşte Real Madrid Roma şifresiz canlı izle, Real Madrid Roma Az TV İdman TV canlı izle bilgileri...

Real Madrid Roma maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Santiago Bernabeu'de oynanacak Real Madrid Roma maçı 19 Eylül Çarşamba günü saat 22:00'de başlayacak. Karşılaşmanın beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanması beklense de henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Muhtemel 11'ler

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Bale, Asensio, Benzema

Roma: Olsen, Kolarov, Jesus, Manolas, Florenzi, De Rossi, N'Zonzi, Pellegrini, Cengiz, Dzeko, Shaarawy

Real Madrid Roma Az TV şifresiz canlı izle

Real Madrid Roma İdman TV şifresiz canlı izle

Real Madrid Roma şifresiz canlı izle - Real Madrid Roma Az TV İdman TV canlı izle

Real Madrid Roma maçı hakemi

Real Madrid Roma maçını Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Björn Kuipers yönetecek.

Real Madrid'te son durum

Ronaldosuz La Liga'ya iyi bir başlangıç yapan Real Madrid ilk üç maçını kazanmış son hafta ise Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kalmıştı. Real, Barça'nın 12 puanla lider durumda bulunduğu La Liga'da 10 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Roma'da son durum

Bu sezon 4 maçta bir galibiyet, iki beraberlik ve bir yenilgi alan Roma ise sezona pek iyi başlayamadı. Cengiz Ünder'in takımı topladığı 5 puanla 9. sırada bulunuyor.

Maç Öncesi istatistikler

İki takım Şampiyonlar Ligi'nde 10 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Real Madrid'in Roma karşısında 6-3'lük üstünlüğü bulunuyor (1B).

Roma, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile karşılaştığı son 10 maçta hiç gole kapama yapamadı.

Real Madrid 22. kez üst üste Şampiyonlar Ligi'ne katılıyor; turnuva tarihindeki sen uzun seri.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ndeki son 21 sezonunda gruptan çıkmayı başardı; turnuva tarihinde en fazla sezonda üst üste gruptan çıkmayı başaran takım konumundalar.

Real Madrid geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde kupayı kaldırarak bu turnuvada üç sezon üst üste şampiyon olan ikinci takım oldu; Bayern 1970'lerde bunu başarmıştı (1974, 1975, 1976).

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında oynadığı son 56 maçın sadece birinde gol atamadı (Ekim 2015 v PSG).

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde evinde oynadığı son 25 grup maçının 22'sini kazandı (3B); bu turnuvada evlerinde en son dokuz sene önce Milan'a yenildiler (2-3).

Edin Dzeko, Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği son beş maçın tamamında gol atmayı başardı; kariyerindeki tüm resmi maçlarda daha önce üç maçtan daha uzun bir seri yakalayamamıştı.

Real Madrid'in 2009/10-2017/18 sezonları arasında Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerin %50'sinde sezon başında takımdan ayrılan Ronaldo'nun katkısı bulunuyordu (105 gol ve 27 asist).

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar