için kaldı

Rapçi Fero kimdir? Fero'nun gerçek adı nedir? İnstagram adresi, ben fero türk mü

Rapçi Ben Fero'nun gerçek adı ve kim olduğu merak edilmeye başlandı. Fero'nun gerçek adı ve Ben Fero'nun boyu en çok araştırılan konulardan bir tanesidir. İşte Rapçi Fero kimdir? Fero'nun gerçek adı nedir? Ben Fero'nun dişlerinde ne var? yanıtı.

Rapçi Fero kimdir? Fero'nun gerçek adı nedir? İnstagram adresi, ben fero türk mü
Son Güncelleme: 29 Kasım 2019 Cuma 11:45
29 Kasım 2019 Cuma 11:40

Rapçi Fero kimdir? Fero'nun gerçek adı nedir? Rapçi Fero kaç yaşında nereli? ile ilgili sorular Rapçi Fero'nun şarkılarıyla gündeme geldi. İşte Rapçi Fero'nun boyu ve kilosu ile ilgili bilgiler. 

Rapçi Fero kimdir?

Ben Fero Türkiye'de tarzıyla dikkat çeken rapçilerden bir tanesidir. Ferhat Yılmaz sanat dünyasında bilinen adıyla Ben Fero, 1991 yılında Almanya’nın Bonn şehrinde dünyaya geldi.  2009-2014 arasında Sabancı Üniversitesi’nde okuduğum dönemde İstanbul’da beş yıl yaşadı ancak daha sonra İzmir'e döndü. 2005-2010 seneleri arasında çok yoğun olarak Türkçe rap dinledi. Sonrasında üniversite ve askerlik sebebiyle hobilerine ara verdi ancak ilham aldığı Ezhel'in yolundan giderek rap dünyasına adım attı.

Fero'nun gerçek adı nedir?

Trap müzik, basketbol dünyası, body building, İzmir’in kendine özgü yaşam tarzı... Bütün bunlardan tamamen kendine özgü stili ile incelikli, esprili ve mod yükseltici bir sentez yaratan Ben Fero, ilk dinleyişte farkını ortaya koyan rap tarzı ve sözlerinin akılda kalıcılığıyla, oldukça renkli ve özgün görsel dünyasıyla dinleyicisini enerjisi yüksek bir performansa davet ediyor. Gerçek adı Ferhat'tır. 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar