Rahmi Akman, Merve Akman kimdir, kaç yaşında, nereli, ınstagram? Elmalı olayı nedir?

Rahmi Akman, Merve Akman kimdir, kaç yaşında, nereli, ınstagram? Elmalı olayı nedir? sorusu araştırılmaya başlandı. Peki, Rahmi Akman, Merve Akman kimdir, kaç yaşında, nereli, ınstagram? Elmalı olayı nedir? İşte detaylar...

Rahmi Akman, Merve Akman kimdir, kaç yaşında, nereli, ınstagram? Elmalı olayı nedir?
Son Güncelleme: 29 Haziran 2021 Salı 14:49
29 Haziran 2021 Salı 14:28

Rahmi Akman, Merve Akman kimdir, kaç yaşında, nereli, ınstagram? Elmalı olayı nedir? Antalya'da 7 ve 10 yaşındaki kardeşlerin cinsel istismara uğradıkları iddiasıyla anne ve üvey baba tutuklanmıştı. 2 kardeşin istismarını çizimlerle anlattığı olay, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Bababanne, eski gelini ve kocası ile gelininin erkek arkadaşlarından şikayetçi olmuştu. Rahmi Akman, Merve Akman kimdir, kaç yaşında, nereli, ınstagram? Elmalı olayı nedir? Detaylar haberimizde...

Rahmi Akman, Merve Akman kimdir, kaç yaşında, nereli, ınstagram? Elmalı olayı nedir?

7 yaşındaki G.E.G. ve 10 yaşındaki ağabeyi İ.E.G.'nin annesi olan Merve Akman'ın, öz çocuklarına yıllarca istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Çocukların babasından boşanarak Rahmi Akman'la bir evlilik gerçekleştiren Akman'ın F., A., M. ve M. adlı erkeklerle de ilişkisi olduğu açığa çıktı. Çocukların ifadeleri doğrultusunda öğrenilen bilgide, anne Merve Akman, annenin eşi Rahmi Akman ve F., A., M. ve M. adlı erkeklerin çocuklara cinsel istismarda bulunduğu, fiziksel şiddet uyguladığı öğrenildi. Anne Merve Akman'ın kişisel yaşamı ve yaşına ilişkin bilgiler henüz kamuoyu ile paylaşılmadı.

Rahmi ve Merve Akman'ın Instagram hesabına @rahmi_akman adresinden ulaşabilirsiniz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Antalya Elmalı'da gerçekleşen iki kardeşin istismar edilmesi olayı ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"06.05.2020 tarihinde iki kardeşin istismara uğradığı şüphesi oluşması üzerine konu kolluk güçlerine intikal ettirilmiştir. İlk görüşmenin Çocuk İzlem Merkezimizde yapılmasının ardından çocuklarımıza psikososyal destek verilmeye başlanmıştır.

Yargılama sürecinin başlaması ile birlikte Bakanlığımız davaya müdahil olmuştur. 16.10.2020 tarihinde gerçekleştirilen ilk duruşmada anne ve üvey baba tutuklanmıştır.

05.01.2021 tarihinde gerçekleştirilen üçüncü duruşmada sanıkların tahliyesine karar verilmiş, Bakanlığımız avukatları karara itiraz etmiştir.

05.03.2021 tarihinde gerçekleştirilen duruşmada Bakanlığımız avukatları sanıkların tutuklanması talebinde bulunmuştur.

21.05.2021 tarihindeki duruşmada ise Bakanlığımız avukatları sanıkların tutuklanması talebini yinelemiştir.

Bu travmatik süreçte çocuklarımızı ihtiyaç duydukları sosyal hizmet modellerimiz ile desteklemeye devam ediyoruz.

Faillerin mümkün olan en ağır cezayı alması için devam eden hukuki süreçte çocuklarımızın üstün yararı gözetilerek Bakanlığımızca yakın takibimizi sürdüreceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İSTİSMARI ÇİZİMLERLE ANLATMIŞLARDI

Antalya'da 7 ve 10 yaşındaki kardeşlerin cinsel istismara uğradıkları iddiasıyla anne ve üvey baba tutuklanmıştı. 2 kardeşin istismarını çizimlerle anlattığı olay, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Bababanne, eski gelini ve kocası ile gelininin erkek arkadaşlarından şikayetçi olmuştu.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALMIŞLARDI

Soruşturma sonrası anne ile üvey baba tutuklanmıştı. Yapılan yargılama sonrasında anne ile üvey baba Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından adli kontrol şartı ile tahliye edildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar