için kaldı

Ragıp Çiçen kimdir?

Helkeltıraşlık yapması ile bilinen Ragıp Çiçek ilginç senaryolarıyla bugünlerde sık konuşulan isimler arasında yerini aldı. Peki ya Ragıp Çiçen kimdir?

Ragıp Çiçen kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
24 Temmuz 2018 Salı 09:32

Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Ragıp Çiçen ile ilgili pek çok haber yapılmış durumunda. Haberlerde yer alan bilgiye göre Ragıp Çiçen en son Kemal Kılıçdaroğlu ile gündeme gelmişti. Antalya’da yaşayan heykeltıraş, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yüzünden 250 kişinin çalıştığı atölyesinin battığını, bütün mal varlığını kaybettiğini ve intiharın eşiğine geldiğini ileri sürdüğü iddiasında bulunmuştu. Şimdi ise çeşitli senaryolarıyla sosyal medyada konuşulan isimler arasında. 

Ragıp Çiçen Kılıçdaroğlu hakkında hangi iddiada bulundu?

İzmir Karabağlar Belediyesi, Karabağlar ilçesine 250 hektarlık alanda Uzundere Rekreasyon Alanı'nda yer alacak sanatsal yapılar ve tematik oyun alanları için heykeltıraş Ragıp Çiçen ile yaklaşık 5 sene önce sözleşme imzaladı. Temeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından atılan ve 10 ayda bitirilmesi hedeflenen proje, gecikmeler ve yaşanan tartışmalar nedeniyle tamamlanamadı. Ragıp Çiçen, o dönemde Karabağlar Belediyesinin bir önceki başkanı S.K’nin, kendisinden 1 milyon 500 bin lira kişisel olarak borç para aldığını öne sürüp verdiği borç parayı geri alamadığı gibi bir de 12 buçuk milyon TL zarara uğradığını belirterek, haberlere konu oldu. Aradan geçen süre içerisinde Heykeltıraş Çiçen alacaklarını tahsil edemediği gibi yargıdan ve CHP kanadından da herhangi bir yanıt alamadığını söyledi.

Açtığı davaların İzmir Adliyesi tarafından kapatıldığını iddia eden Heykeltıraş Çiçen, "Benim İzmir Adliyesi’nde Belediye Başkanı için açtığım 2 dava da örtbas edildi, 'soruşturmaya gerek yoktur' dendi. Ama 15 Temmuz’dan sonra her iki mahkeme kapatıldı, hakim ve savcıları FETÖ’den içeri alındı" ifadelerini kaydetti. FETÖ terör örgütünün Kemal Kılıçdaroğlu’nu koruduğunu iddia eden Çiçen, "Türkiye Cumhuriyeti’nde FETÖ terör örgütünün gözünün bebeği gibi koruduğu tek bir isim var o da Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Hani her yerde Kılıçdaroğlu çıkıyor ve kabadayılık yapıyor. Erkeksen çık karşıma, konuş benimle, haram yemedik, namus, şeref, haysiyet, insan onuru, bunlardan bahsediyor. Ben de bunlardan bahsediyorum. Onun Cumhurbaşkanına söylediği şeyleri ben de ona söylüyorum. Eğer sende zerre kadar şeref, namus, haysiyet, insan onuru ve adalet anlayışı varsa, çık karşıma istediğin yerde, istediğin kanalda benimle yüzleş" diye konuştu.

Ragıp Çiçen'in Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül iddası:

Heykeltıraş Ragıp Çicen son dönemlerde ilginç senaryolarıyla gündeme gelmiş durumda. İşte hakkında yapılan birkaç paylaşım..

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Bendeniz En beğenilen yorum
ATATÜRK'E HAYASIZCA, -hem de- T.C DEVLETİ'NİN BAŞBAKANI KİMLİĞYLE "ÖKÜZ" diyen, T.C.NİN 1. ve 2. CUMHURBAŞKANLARINDAN "İKİ AYYAŞ" DİYE BAHSEDEBİLEN, SAHTE DİPLOMASI İLE ve ŞAİBELİ BİR SEÇİMLE, BUGÜN O CB. MAKMINI İŞGAL EDEN BİRİ; BENİM ATA'MA PİÇ, ZÜBEYDE ANNEMİZE FAHİŞE DİYEN BİR VELED-İ ZİNAYI SARAYINDA AĞIRLAYIP, ONU HASTAHANEDE ZİYARETE GİDEREK BU İĞRENÇ KÜFÜRLERE ORTAK OLAN BİR KİŞİ "ASLA ve ASLA" BENİM CUMHURBAŞKANIM OLAMAZ,.! Ve de BENDEN SAYGI BEKLEYEMEZ..! Ragıp ÇİÇEN / heykeltraş
kadir yılmaz
akp nin gelmesiyle put yapımı durunca akp yue saldıran ragıppppppi
kadir yılmaz
silinsin her yerden hak etmeyene yok