Rafet İnce kimdir - Rafet İnce instagram - Nereli ve nerede çalışıyor?

Rafet İnce instagram! Rafet İnce kimdir, nereli? The Taste Türkiye FOX'ta çarşamba günleri yayınlanacak. Jüri üyelerinden Rafet İnce en çok merak edilen konulardan bir tanesi. İşte Chef Rafet İnce ile ilgili merak edilenler haberimizde!

Rafet İnce kimdir - Rafet İnce instagram - Nereli ve nerede çalışıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
15 Mayıs 2019 Çarşamba 12:50

Rafet İnce instagram - Rafet İnce kimdir, nereli? Rafet ince nerede çalışıyor? soruları FOX'ta çarşamba günleri The Taste Türkiye'nin başlamasıyla gündeme geldi. Haberimizde Rafet İnce instagram - Rafet İnce kimdir, nereli? Rafet ince nerede çalışıyor? yanıtlarını bulabilirsiniz. İşte Rafet İnce instagram - Rafet İnce kimdir, nereli? Rafet ince nerede çalışıyor? yanıtı.

Rafet İnce kimdir, nereli? 

Uluslararası aşçılık yarışmalarında ülkemize sayısız madalya kazandıran Rafet Şef, 2008 “IKA - Dünya Aşçılar Olimpiyatı”nda Türkiye’ye ilk defa 3 olimpiyat madalyası kazandıran tek Türk şeftir. “Türkiye Aşçılar Federasyonu” ilk resmi “Aşçılar Milli Takımı”nın da kurucusu olan şefimiz, ulusal ve uluslararası kurumsal firmalara danışmanlık hizmeti vermektedir. Turizm-otelcilik liseleri ve gastronomi eğitimi veren üniversitelerdeki seminer, konferans ve panellere hoca ve konuşmacı olarak katılmış ve ülke çapında ses getiren sosyal sorumluluk projelerine de öncülük etmiştir.

Çeşitli ulusal TV kanalında yemek programları yapmıştır: Gülbence (TRT-1), Saba Tümer’le Lava Mutfağı (Show TV), Ramazan Sofrası (TRT-1), Zahide ile Yetiş Hayata (Show TV), Melek Baykal (Star TV), Pişir Yedir-Kazan (Kanal D), İyi Fikir (TRT 1)

“Chaîne des Rôtisseurs” üyesi olan Rafet Şef, Londra’da yayımlanan BBC Good Food dergisinin 2008 yılından beri şef editörlüğü yapmakta olup, “Wacs - Dünya Aşçılar Konfederasyonu”nun da uluslararası jürilik belgesine sahiptir. Dünya gastronomi literatüründeki ilk kişisel gelişim ve gastronomi kariyer kitabı olan “CHEF“ kitabının yazarıdır. 2017’de yazarların oskarı olarak değerlendirilen “Gourmand world cookbook awards”da Türkiye adına en iyi yemek yazarı ödülünü almıştır.

Rafet ince nerede çalışıyor?

1981 Konya-Ereğli doğumlu olan Şef Rafet İnce, mesleğe Tekirdağ Anadolu Turizm Meslek Lisesi’nde başladı. Devlet tarafından aldığı bursla, “Le Cordon Blue College of Culinary Arts”ta ve “Toscan-Cascina”da F&B eğitimi görüp staj yaptı. Şu anda Avrupa’nın en iyi iş oteli seçilen Anadolu yakasının incisi Wyndham Grand Kalamış Hotel’in executive chef’i olarak görev yapmaktadır.

Rafet İnce instagram

Rafet İnce'nn instagram hesabında 2.242 gönderi, 49,5bin takipçi ve 1.812 takip ettiği kişi bulunmaktadır. 
Rafet İnce instagram - Rafet İnce kimdir, nereli? Rafet ince nerede çalışıyor?
https://www.instagram.com/chefrafetince/

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar