Polat Yağcı kimdir? Poll Production sanatçıları kimler?

Şarkıcı İntizar hakkında çıkan iddialar sonrasında İntizar ile yollarını ayırdıklarını belirten Poll Production sahibi Polat Yağcı’nın kim olduğu ve müzik şirketi bünyesinde bulunan sanatçılar merak konusu oldu.

Polat Yağcı kimdir? Poll Production sanatçıları kimler?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
14 Temmuz 2018 Cumartesi 14:39

Gündeme damga vuran konulardan biri malum İntizar ile Sinem gedik ilişki yaşadığı iddiası. Olayların sosyal medyada yayılmasının ardından Poll Production sahibi Polat Yağcı sanatçı İntizar ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Polat Yağcı'nın paylaşımı şöyle:

Yaklaşık iki yıldır Poll Production çatısı altında sanatsal faaliyetlerini sürdüren İntizar'ın medya vasıtasıyla kamuoyuna yansıyan haberlerini üzüntü ve şaşkınlıkla okuduk. Kendisinin bugün itibariyle şirketimizle hiçbir bağı kalmamıştır. Saygılarımızla...

Poll Production sanatçıları kimdir?

Poll Production, Polat Yağcı tarafından kurulan bir Türk müzik şirketi. MÜZİK-eğlence sektörünün önemli markalarından biri olan ‘POLL’, yolculuğuna 1996 yılında ‘POLL ORGANİZASYON’ markasıyla başladı. Lokal gereksinimleri, global bakış açısı ve kreatif yaklaşımlarla karşılama hedefiyle yola çıkan Polat Yağcı imzası taşıyan 'POLL PRODUCTION by POLAT YAĞCI’ markası bugün, içinde bulunduğu sektöre yön vermekte.

Polat Yağcı kimdir?

Müzik yapımcısı, prodüktör Polat Yağcı çocukluk yıllarından itibaren neredeyse her kasedi aldığını o dönemdeki herhangi bir albümde hangi sırada hangi şarkı var gibi soruların cevabını dahi bildiğini ve tam bir müzik aşığı olduğunu belirtmiştir. Manisa Turgutlu’da dünyaya gelen Polat Yağcı İlköğretim döneminde defterini kestiğini, biletler hazırladığını ve bu biletleri satarak düğün salonu ve çay partileri organize ettiğini açıklamıştır. 18 yaşında iken Yalçın Menteş’in tiyatro işlerini yapan Polat Yağcı daha İstanbul’a yerleşmiş ve Grup Laçin’in konser biletlerini satmıştır.

İlk dönemlerde hemen ofis açtığını ama kısa sürede battığını bununla büyük bir tecrübe edindiğini belirten Polat Yağcı en son Orhan Gencebay’ın 32 sanatçıyı buluşturarak hazırlanmış olan albümü ile 850 Bin satış gerçekleştirmiştir. Gelen para ile Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfına 430 çocuğun bir yıllık eğitim masrafına ödeme yapmış ayrıca birde memleketi Manisa Turgutlu’ya 12 derslik bir okul yaptırmıştır. Gelecek dönemlerde ise yine memleketine bir cami yaptırmak istediğini belirtmiştir. Günümüzde Lunapark, Sinema ve düğün salonları ayrıca öğrenci yurdu sahibi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Aslen Manisa Turgutlu’ludur.

Poll Production Şirketinde Albüm Çıkaran Sanatçıları

-İbrahim Tatlıses

-İDO

-Demet Akalın

-Murat Dalkılıç

-Hande Yener

-Murat Dalkılıç

-İzel

-Mustafa Sandal

-Kutsi

-Özcan Deniz

-Sinan Akçıl

-Çağrı

-Berkay

-Emre Altuğ

-Hakan Altun

-Cengiz Kurtoğlu

-Dilan

-Levent Yüksel

-Altay

-Davut Güloğlu

-Soner Sarıkabadayı

-Yavuz Bingöl

-Seksendört

-Emrah Keser

-Burçin Birben

-Fatih Ürek

-Elif Kaya

-Elif Karlı

-Pelin Yanyatan

-Melisa

Adını duyurmuş birçok isim "Poll Production" bünyesinde albüm çıkarmaktadır. Bunların dışında Poll Production, Orhan Gencebay ve Volkan Konak gibi isimlerin menajerliklerini de yapmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar