peak.com nedir? Peak Reklam nedir?, Peak reklam ne anlatıyor?

peak.com nedir? | Peak Reklam nedir? | Peak reklam ne anlatıyor? Televizyonlarda yayınlanan bir reklam sonrasında peak.com nedir? diye araştırılmaya başlandı. peak.com nedir? | Peak Reklam nedir? | Peak reklam ne anlatıyor?

peak.com nedir? Peak Reklam nedir?, Peak reklam ne anlatıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
18 Şubat 2019 Pazartesi 21:33

peak.com nedir? | Peak Reklam nedir? | Peak reklam ne anlatıyor? Televizyonlarda yayınlanan bir reklam sonrasında peak.com nedir? diye araştırılmaya başlandı. peak.com nedir? | Peak Reklam nedir? | Peak reklam ne anlatıyor? sorularının yanıtları haberimizde.

Televizyonlarda yayınlanan bir reklam sonrasında peak.com nedir? diye araştırılmaya başlandı.

Peak.com'dan sitelerinde kendileri böyle tanıtıyorlar

Peak.com kimdir?

2010 yılında istanbul kurulan teknoloji şirketidir. Türkiye merkezli dünya teknoloji enstüstirisinde hızlı bir yükselişe sahip Türk şirketidir. Daha çok oyunlarda uzmanlık kazanmışlardır.

18 şubat 2019 tarihinde tüm büyük televizyon kanallarında aynı anda yayınlandı reklam bir anda Türkiye gündemine oturmuştur.

 

Hoş geldin!

Biz bir takımız, İstanbul’dan.

Yolculuğumuz 8 yıl önce, Türkiye’den dünyaya uzanan bir teknoloji şirketi olma hayaliyle başladı.

Takım olmayı ve gelişmeyi her türlü başarının önüne koyarak ilerledik. Dünyaya etki edecek ürün ve teknolojilerin ancak bu anlayışla yaratılacağına inandık.

Bugün, dünyanın en büyük mobil uygulama geliştiricilerinden biriyiz. Ürünlerimiz 193 ülkede, 300 milyondan fazla kişi tarafından kullanılıyor. Hayallerimiz ise bunun çok daha ötesinde.

Milyarlarca insanın hayatına dokunan teknolojiler geliştirmek ve dünyayı değiştirmek için takım arkadaşları arıyoruz.

İşte bu nedenle sana ulaşmak istedik. Bizim için tecrübelerinin değil, hayallerinin büyüklüğü önemli.

Seni sonuna kadar destekleyen bir ekibin olsun istiyorsan, tanışalım.

Reklam Nasıl Yapılır?
Ürün, hizmet veya bir firmanın reklamını yapması için tercih edebileceği sayısız farklı yöntem vardır. Günümüzde reklam yapmak için artık genellikle iki farklı medya seçimi yapılmaktadır. Bunlardan ilki hala nüfuzlu bir etkisi olduğu ispatlanmış olan geleneksel medyayken diğeriyse hepimizin artık bir kullanıcısı haline gelmiş olduğu dijital medya yani sosyal medyadır.

Reklam yapılırken izlenebilecek yollar her türlü ürün veya hizmet için farklı olabilir. Bunun belirlenmesi için doğru bir reklam stratejisinin ortaya koyulması gerekir. Çoğu zaman kampanyalar da reklamı meydana getirmek için kullanılan başlıca yöntemlerin arasında yer almaktadır.

Reklam Ne işe Yarar?
Her reklamın belli bir amaca yaraması gibi bir kaygısı olmayabilir. Çoğu zaman reklamların amacı tanıtım ve insanları reklamı yapılan şeye yöneltmektir. Yapılan reklamlar sonucunda insanların bir kısmının bu reklamlar sayesinde dikkatini çekmeyi başaracak ve en nihayetinde insanlar o reklam sayesinde o ürün veya hizmete yönelecektir. Bunun sonucunda da reklam veren kişi reklamının geri dönüşümünü alacak ve markasının insanlar gözündeki değerini yükseltecektir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Kaan En beğenilen yorum
Hakikatten nedi o
Ertan
Yav yine biseyler oluyo dedim kiii reklammis ohh dedim
Bilal
Az önce tv izlerken reklamda karşıma çıktı kanal değiştim ve baktım bütün kanallarda hepsi peak ve acaba tv kanalları hacklendimi diye düşündüm yine darbeyle alakalı bi durummu söz konusı diye korktum yaw
Bilal
Az önce tv izlerken reklamda karşıma çıktı kanal değiştim ve baktım bütün kanallarda hepsi peak ve acaba tv kanalları hacklendimi diye düşündüm yine darbeyle alakalı bi durummu söz konusı diye korktum yaw