Palu ailesi Havva Palu kimdir, Meryem'i öldürdü mü, suçlu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 7 Ocak 2019 Pazartesi günü canlı yayınına yine Palu ailesi damga vurdu. Palu ailesinden Havva Palu kimdir, suçlu mu? sorusu gündeme geldi. Havva Palu sosyal medyada TT oldu. Peki ama Palu ailesinden Havva Palu kimdir, suçlu mu?

Palu ailesi Havva Palu kimdir, Meryem'i öldürdü mü, suçlu mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
7 Ocak 2019 Pazartesi 12:09

Palu ailesinden Havva Palu kimdir, suçlu mu? sorusu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme geldi. 7 Ocak 2019 Pazartesi günkü programda Havva Palu damga vurdu. Haberimizde Palu ailesinden Havva Palu kimdir, suçlu mu? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Havva Palu sosyal medyada TT oldu. İşte Palu ailesinden Havva Palu kimdir, suçlu mu? yanıtı. 

Palu ailesinden Havva Palu kimdir?

Havva Palu Palu ailesinde kayıp ya da öldürülmüş olan Meryem'in annesidir. Varlıklı bir ailedir. Evleri vardır. Büyüye ve cinlere inanmaktadır. Tuncer Ustael damadı ise kendisini yarım hoca ilan etmiştir. Havva Palu damadı Tuncer Ustael ile ne zaman samimi olduysa hayatı değişmiştir. Tuncer Ustael iddiaya göre Havva Palu'ya kardeşlerinin kötü insanlar olduğuna inanmıştır. İspirto gazı ve sirke ile büyüler yapmaktadır, Havva Palu ise bu büyülerden etkilenmiştir ve varlığını damadının üstüne yapmıştır. Instagram'da bir kullanıcı tarafından Cuma günü canlı yayın sırasında Tuncer Ustael'in ifadesinde Havva Palu ile ilgili ''O.....'' küfürünü kullandığı belirtildi. Canlı yayın sırasında bu ifadeler sansürlenerek verilmişti. 

Havva Palu suçlu mu?

Aslında Havva Palu ile ilgili sosyal medyada iki farklı görüş var. Havva Palu suçlu olabilir, tabii bunlar iddiadır. İddiaya göre Tuncer Ustael Meryem'i öldürmüştür ve bu cinayeti Havva Palu aracılığıyla işlemiştir. Ama bir diğer iddiaya göre Havva Palu suçsuzdur büyülerin etkisindedir. 

Havva Palu sosyal medya yorumları

İşte Twitter'ın gündemine oturan Havva Palu ile ilgili gelen yorumlardan bazıları;
Palu ailesi Havva Palu kimdir, Meryem'i öldürdü mü, suçlu mu?

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar