Ottoman Rising ne zaman başlayacak? | Ottoman Rising konusu ne?

Ottoman Rising ne zaman başlayacak? | Ottoman Rising konusu ne? Hakan Muhafız dizisinin ardından Netflix'te yeni bir Türk yapımı dizi daha başlayacak. Peki Ottoman Rising ne zaman başlayacak? | Ottoman Rising konusu ne? Ottoman Rising oyuncuları kimler

Ottoman Rising ne zaman başlayacak? | Ottoman Rising konusu ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
11 Şubat 2019 Pazartesi 16:33

Ottoman Rising ne zaman başlayacak? | Ottoman Rising konusu ne?  Hakan Muhafız dizisinin ardından Netflix'te yeni bir Türk yapımı dizi daha başlayacak. Peki Ottoman Rising ne zaman başlayacak? | Ottoman Rising konusu ne? Ottoman Rising oyuncuları kimler? sorularının yanıtlarını sizler için araştırdık.

Ottoman Rising konusu ne?

Ottoman Rising konusu ne? Hakan Muhafız'ın ardından bir Türk yapımı dizi daha Netflix'te izleyicilerle bulaşaçak. Fatih Sultan Mehmet’in hikâyesini ekranlara taşımak için belgesel ve kurmaca türlerini harmanlayacak olan diziyi Emre Şahin’in Los Angeles merkezli yapım şirketi Karga Seven Pictures’un hazırlayacağı bir süre önce açıklanmıştı. Ottoman Rising dizinde Başrolleri Tuba Büyüküstün ve Cem Yiğit Üzümoğlu hayat verecek.

Netflix International tarafından uluslararası izleyiciye yönelik olarak hazırlanan dizinin yapım sürecine başlanması ile birlikte oyuncu kadrosunda yer alacak ilk isim de belli oldu. Birsen Altuntaş’ın sosyal medyada paylaştığı bilgilere göre televizyon ve sinema dünyasının başarılı isimlerinden Tuba Büyüküstün, dizide Mara karakterine hayat verecek.

Ottoman Rising ne zaman başlayacak?

Ottoman Rising ne zaman başlayacak? Başrolleri Tuba Büyüküstün ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun paylaşacağı Netflix dizisi Eylül'de izleyiciyle buluşması beklenen dizinin altı bölümden oluşacağını açıklayan Karga Seven Pictures’ın kurucu ortaklarından Emre Şahin, ana hikayenin İstanbul’un fethi olacağını dile getirdi. Ottoman Rising fragman ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmadı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar