Osman Karakuş kimdir? FETÖ Firarisi Osman Karakuş kimdir?

Osman Karakuş kimdir? FETÖ Firarisi Osman Karakuş kimdir? Fetullahçı Terör Örgütü üyesi firari eski emniyet müdürü Osman Karakuş yakalandı. Osman Karakuş kimdir? FETÖ Firarisi Osman Karakuş kimdir?

Osman Karakuş kimdir? FETÖ Firarisi Osman Karakuş kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
13 Şubat 2019 Çarşamba 18:15

Osman Karakuş kimdir? FETÖ Firarisi Osman Karakuş kimdir? Fetullahçı Terör Örgütü üyesi firari eski emniyet müdürü Osman Karakuş yakalandı. Osman Karakuş kimdir? FETÖ Firarisi Osman Karakuş kimdir? sorusunun yanıtları haberimizde.

Osman Karakuş kimdir?

FETÖ'nün firari emniyet müdürü Osman Karakuş ve Borajet'in eski sahibi Yalçın Ayaslı'nın sağ kolu Zahide Üner, yurt dışına kaçarken Muğla'da yakalandı.

Osman Karakuş, FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen'le yakın akrabalık ilişkisi bulunduğu için de önemli bir isim. Karakuş'un kızı, FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu ile evli. Yani Osman Karakuş, Gülen ailesi ile dünür. Osman Karakuş ayrıca Terörist Fetullah Gülen'in avukatı Orhan Erdemli ile Çağlayan'da İstanbul Adliyesi'nin arka tarafında bir avukatlık bürosu da işletiyordu.

Bir süre Emniyet Genel Müdürlüğü 1. Hukuk Müşavirliği görevini yürüten Osman Karakuş, daha sonra bu görevi yine cemaatin etkili isimlerinden Hakan Özdöl'e bırakmıştı. Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı'na getirildikten sonra emekli olan Osman Karakuş, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu üyeliği de yaptı. Osman Karakuş, büyük bütçesi olan Polis Bakım ve Yardım Sandığı'nın (POLSAN) Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı da bir süre yürüttü.

 
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar