için kaldı

O Ses Türkiye’de jüri üyeleri ne kadar ücret alıyor?

O Ses Türkiye jüri koltuğunda oturacak ünlülerin alacakları ücretler belli oldu. Peki ya O Ses Türkiye’de jüri üyeleri ne kadar ücret alıyor?

O Ses Türkiye’de jüri üyeleri ne kadar ücret alıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
2 Ekim 2018 Salı 10:33

O Ses Türkiye yarışma programı yeni sezon için jüri üyeleri ile çekimlere başladı. O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda oturan Murat Boz, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk'ün ve Hadise’nin bölüm başı kaç para alacağı merak edilmeye başladı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'in fenomen yarışma programı O Ses Türkiye'nin yeni sezon çekimleri yeni jüri üyeleriyle birlikte başladı. Yeni sezonla birlikte jürisinde değişikliğe giden ve ekipten ayrılan Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz’un yerine Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk isimleriyle anlaşan Acun Ilıcalı, ekiple yemekte bir araya geldi.

Geçen yıl bölüm başına 60 bin lira alan jüri üyeleri bu yıl koltuklarına zamlı fiyatlarla oturdu. Beyazıt Öztürk ise herkesten fazla alacak. Yeni sezonla birlikte jürisinde değişikliğe giden ve ekipten ayrılan Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz’un yerine Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk isimleriyle anlaşan Acun Ilıcalı şimdilerde yeni sezon çekimleriyle ilgileniyor. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından çekimlerle ilgili paylaşımlarda bulunurken Ilıcalı’dan program için alacakları ücret yeniden gündeme geldi. Geçen yıl bölüm başına 60 bin lira alan jüri üyeleri bu yıl koltuklarına zamlı fiyatlarla oturdu. Jüri üyelerinden üçü bölüm başına 70 bin, biri ise 90 bin lira alacak.

O Ses Türkiye’de jüri üyeleri ne kadar ücret alıyor?

Yeni sezonda 70 bin lira alan jüri üyelerinin arasına katılan Beyazıt Öztürk’ün maaşı ise diğer isimlerden farklı olarak 90 bin lira olduğu iddia edildi.

O Ses Türkiye kadrosuna Yıldız Tilbe'nin yerine katılan Seda Sayan'ın bölüm başına 70 bin lira alacağı belirtiliyor.

Geçen yıl O Ses Türkiye jüri koltuğuna bölüm başına 60 bin liraya oturan Murat Boz'un bu yıl bölüm başı 70 bin lira alacağı iddia edildi.

O Ses Türkiye'nin kıdemli jüri üyesi Hadise de bölüm başına 70 bin lira alacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar