Netflix ücretsiz, abone olmadan bedava nasıl izlenir? Ücretsiz Netflix izleme yöntemleri

Hakan:Muhafız adlı film Netflix'in ilk Türk dizisi olarak tarihe geçecek. Çağatay Ulusoy hayranlarının araştırmalarıyla Netflix ücretsiz, abone olmadan bedava nasıl izlenir? Ücretsiz Netflix izleme yöntemleri ile ilgili bilgiler gündeme geldi. İşte ücretsiz Netflix izleme yöntemleri...

Netflix ücretsiz, abone olmadan bedava nasıl izlenir? Ücretsiz Netflix izleme yöntemleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
6 Aralık 2018 Perşembe 20:19

Netflix ücretsiz, abone olmadan bedava nasıl izlenir? Ücretsiz Netflix izleme yöntemleri ile ilgili bilgiler Netflix'in Türkiye'de yaygınlanmasıyla birlikte gündeme geldi. Haberimizde Netflix ücretsiz, abone olmadan bedava nasıl izlenir? Ücretsiz Netflix izleme yöntemleri ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Netflix'te binlerce diziyi izleyebilirsiniz. İşte Netflix ücretsiz, abone olmadan bedava nasıl izlenir? Ücretsiz Netflix izleme yöntemleri ile ilgili bilgiler...

Netflix ücretsiz, abone olmadan bedava nasıl izlenir?

Netflix’e sadece akıllı televizyon ve bilgisayarlar üzerinden değil, iOS, Android ve Windows cihazlardan (iPhone, iPad, Android akıllı telefon, Android tablet, Windows Phone, Windows tablet), oyun konsolları PlayStation ve Xbox, Google Chromecast, Apple TV ve Blu-ray oynatıcılarla Netflix servislerine erişmek mümkün. Bir filme veya diziye kaldığınız yerden başka bir cihazını üzerinden devam da edebiliyorsunuz. Netflix tüm servislerini internet üzerinden sunduğu için kota sınırı olmayan bir internet paketinizin olması da şart. Netflix üzerinden 2 saatlik bir filmi standart çözünürlükte (SD) seyretmek yaklaşık 1.4 GB, HDkalitesinde seyretmek 6 GB ve Ultra HD (4K) kalitesinde seyretmek ise yaklaşık 14 GB’lik bir internet kotası tüketiyor. 2015 yılı sonrası hızla popülerleşen Netflix ülkemizde gözde multimedya platformları arasına girdi. 2018 yılında Türkiye’de Netflix’in yasaklanması gibi haberler konuşulmaya başlanırken hala bu platformu kullanmayan veya kullanmaya fırsat bulamamış kullanıcılar mevcut. Bu platformu denemek istiyorsanız kredi kartı ile kayıt olmanız gereklidir. Her ne kadar ücretsiz denilse de kart bilgilerinizi girdikten sonra belli miktarda para hesabınızdan çekilmektedir. Kredi kartı kullanmadan nasıl Netflix hesabı açabileceğinizin yanıtı haberimizde. 

Ücretsiz Netflix izleme yöntemleri

Sınırsız kullanmak için her ay sonu işlemi tekrarlayıp yeni hesaba geçebilirsiniz.

Netflix üyeliği için sınırsız sayıda sanal kart oluşturmanıza olanak sağlayan Yandex Money Servisini kullanacağız. Bu adrese tıklayarak yandex hesabı oluşturup veya giriş yapıp Money hesabınıza erişin.

Ücretsiz Denemeler Hakkında Netflix şöyle bir yazı yayınlamıştır: 

Netflix, yeni müşterileri için bir ay ücretsiz hizmet sunuyor.* Deneme teklifi için kaydolarak Netflix'in dizi ve film arşivinin tümüne hemen erişim sağlayın. Yayın planları, cihazlar ve daha fazlasına ilişkin bilgiler Netflix nedir? sayfasında bulunabilir.

Ücretsiz ayınızı başlatmak için, Netflix.com adresine gidin, adınızı ve e-posta adresinizi girin, bir parola seçin, ardından size en uygun plan ve ödeme seçeneğini belirleyin ve izlemeye başlayın.

Ücretsiz deneme süresince tarafınıza ücret yansıtılmayacak olup, istediğiniz zaman üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Ücretsiz deneme süreniz bitmeden kısa süre önce size bir hatırlatma göndereceğiz, böylece Netflix üyesi olmayı tercih etmediğiniz takdirde hesabınızı iptal edebilirsiniz. Deneme sürenizin sona ermesinin ardından Netflix üyeliğine devam etmeyi tercih etmeniz durumunda, izleme miktarınızdan bağımsız olarak, otomatik olarak aylık cüzi bir ücret alınır.

Kredi kartsız Netflix'e üye olunur mu?

Ücretsiz denemeden sonra hizmette herhangi bir kesinti yaşamamanızı sağlamak için sizden bir ödeme yöntemi istiyoruz. Ödeme yönteminizin çalıştığını doğrulamak üzere finansal kuruluşunuza yetkilendirme isteği göndererek bunu yapıyoruz. Bu istekler tahsilat amaçlı değildir, ancak bazı durumlarda kullanılabilir hesap bakiyenizi geçici olarak etkileyebilir. Hizmetimize devam etmezseniz sizden ücret alınmayacaktır.

NOT: * Ücretsiz deneme süresi ve uygunluğu bölgeden bölgeye değişebilir.

Netflix dizilerinin adlarını Google'dan araştırıp, farklı dizi platformları aracılığıyla da izleyebilirsiniz. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar