için kaldı

-140 derecede Hücre terapisi cihazı nedir, ne işe yarar, güzelleştirir mi?

Nesrin Cavadzade'nin güzellik açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Peki ama -140 derecede Hücre terapisi görmek nedir, ne işe yarar, güzelleştirir mi? İşte Nesrin Cavadzade'nin gördüğü hücre terapisi ne işe yarar? sorusunun yanıtı.

-140 derecede Hücre terapisi cihazı nedir, ne işe yarar, güzelleştirir mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
14 Aralık 2018 Cuma 12:26

-140 derecede Hücre terapisi görmek nedir, ne işe yarar, güzelleştirir mi? sorusu Nesrin Cavadzade'nin açıklamalarıyla gündeme geldi. Peki ama Nesrin Cavadzade'nin gördüğü hücre terapisi ne işe yarar? Nesrin Cavadzade güzelliğiyle dikkat çeken isimlerden birisi. İşte Nesrin Cavadzade'nin güzellik sırrı. -140 derecede Hücre terapisi görmek nedir, ne işe yarar, güzelleştirir mi?

Nesrin Cavadzade'nin güzelliğinin sırrı ne?

La Casa de Papel'de rol alacağı iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Nesrin Cavadzade, hücre terapisi gördüğünü söyleyerek "Ben bu cihaz sayesinde sete taş gibi gidiyorum, taş gibi çıkıyorum" dedi.

Oyuncu Nesrin Cavadzade, bağışıklık sistemini dinç tutmak için haftada üç kez -140 derece hücre terapi cihazında kalıyor.

 -140 derecede Hücre terapisi cihazı nedir?

Teknolojik gelişmeler kök hücrelerin tıpta kullanımını mümkün kıldı.

Tıpta tedavi amaçlı kullanılan kök hücreler, sadece belirli doku hücrelerine dönüşebilen öncü doku hücreleridir. Embriyonik kök hücre değillerdir...

Döllenmiş tek bir hücreden başlayarak canlıyı oluşturan, vücuttaki tüm hücrelere dönüşebilen ve limitsiz çoğalabilme özellikleriyle kendilerini devamlı yenileyebilen hücrelere, tüm hücrelerin kaynağı anlamında kök hücre adı verilmiştir. Kök hücreler yeteneklerine, olgunlaşma durumlarına ya da oluşturabilecekleri doku üst guruplarına göre çeşitli isimler alıyorlar. Kök hücreler hem canlının vücut bulmasında, hem de vücudun yaşamını sürdürebilmesinde tek önemli kaynaktır. Son yıllardaki teknolojik gelismeler kök hücrelerin tıpta kullanımını mümkün hale getirmistir. Tıpta tedavi amaçlı kullanılan kök hücreler, sadece belirli doku hücrelerine dönüsebilen öncü doku hücreleridir.

-140 derece hücre terapi cihazı ne işe yarar, güzelleştirir mi?

Bu soğukla tedavinin anti aging ve kilo verme konusunda hızlı etkisi olduğunu iddia ediyorlar. O kısmını bilemem, ama kan dolaşımını hızlandırdığı ve vücuda çok fazla endorfin salgılattığı bir gerçek.

Kuzey ülkelerinde insanlar kışın boşuna buz gibi denizlere girmiyorlar diye düşünüyorum. Bir bildikleri elbet var. O yüzden hücreleri yenilemek adına bu soğuk terapiye devam.

Unutmadan, içeride kalma süresini alışma durumunuza göre iki dakikadan üç dakikaya çıkarabiliyorlar.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar