Çukur’un Cumali’si yengesi Ayşe ile aşk mı yaşıyor?

Ekranların sevilen dizisi Çukur’da aşk dedikoduları aldı başını yürüdü. Bu haberlerin ardından Çukur’un Cumali’si yengesi Ayşe ile aşk mı yaşıyor? Soruları sorulmaya başladı. Necip Memili ile İrem Altuğ kimdir?

Çukur’un Cumali’si yengesi Ayşe ile aşk mı yaşıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
9 Kasım 2018 Cuma 11:26

Show TV ekranlarının en sevilen dizisi olan Çukur’da aşk bacayı sarmış görünüyor. Moda sokaklarına el ele görüntülenen çift aşk dedikodularını gündeme getirdi. Çukur’a yeni sezonda katılan ve Cumali karakteri ile ekranlara gelen Necip Memili, dizide yengesi rolünü oynayan İrem Altuğ ile aşk mı yaşıyor? Detaylar haberimizde.

Çukur’un Cumali’si yengesi Ayşe ile aşk mı yaşıyor?

Show TV'nin Çukur dizisinde Cumali Koçovalı karakterine hayat veren Necip Memili'nin dizideki rol arkadaşı İrem Altuğ'la aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı diziye bu sezon katılan Necip Memili, iddiaya göre gönlünü İrem Altuğ'a kaptırdı.

Çukur’un Cumali’si yengesi Ayşe ile aşk mı yaşıyor?

Çukur'un Cumali Koçovalı'sı, kendisi gibi 1980 doğumlu olan yengesi Ayşe'yi canlandıran İrem Altuğ'la yakınlaşmaya başladı. Altuğ ve Memili'nin geçen günlerde Moda sokaklarında el ele yürürken görüldüğü söylentisi de beraberlik iddiasını güçlendirdi.

İrem Altuğ kimdir?

1980 İstanbul doğumlu güzel oyuncu İrem Altuğ Acıbadem İlkokulu’nu bitirdikten sonra Ümraniye Anadolu Lisesi’nde ortaokul ve Lise eğitimini tamamladı. 1988 senesinde Tv’de 7 Gün dergisi tarafından düzenlenen reklam yıldızı yarışmasına katıldı ve yarışmada 1. seçildi. Henüz çocukken ünlü olan İrem Altuğ, katıldığı bir güzellik yarışması sayesinde çocukken çeşitli reklamlarda rol aldı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde oyunculuk üzerine eğitimi aldığı sırada okulu terk etmeye karar verdi ve eğitimine yurtdışında devam etti. Yurtdışından bulunduğu süre içerisinde bir çok yapımda yer aldı. Türkiye’ye ilk kez kamera karşısına ise Karılar Koğuşu ile geçti.

Yurt dışında çeşitli kliplerde de yer alan İrem Altuğ, 2005’te Ihlamurlar Altında isimli dizide Feride karakterini canlandırdı. Dizi farklı hayatları yaşayan Ömer ile Elif’in yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Bülent İnal, Sinan Tuzcu, Tuba Büyük Üstün ve Nur Sürer yer aldı.2006’a ise Eve Giden Yol 1914 isimli filmde İffet karakteri ile kamera karşısına geçti. Film evinden cinayet işlemek için ayrılan Mahmut’un yıllar sonra evine, eşine dönme hikayesini anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Erdal Beşikçioğlu, Metin Akpınar ve Melisa Sözen yer aldı. 2011’de ise kayıp insanlara vurgu yapan dizi Kayıp Aranıyor’da Asya karakterini canlandırdı. Dizi yıllar önce oğlunu kaybeden ve bu uğurda bir çok şeyi e kaybeden komiser Yakup’un ve yanına yeni verlen çaylak Asya’nın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Levent Üzümcü ve İrem Altuğ yer aldı.

İrem Altuğ 2008’de vizyona giren Kirpi isimli filmde Çiğdem karakterini canlandırdı. Film intikam alma olayını kafalarına fazlaca yer leştiren Reşat ve Tahir’in birbirlerine yaptıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Güven Kıraç, Mazhar Alanson ve İrem Altuğ yer aldı. 2014’te ise Aşk Emek ve Hayaller isimli dizide rol aldı. Reyhan karakterini canlandırdığı dizi, oğlunun babasıyla yıllar sonra karşılaşan Reyhan’ın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde is Burak Hakkı ve İrem Altuğ yer aldı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar