Myrtle Corbin’nin iki rahmi mi var? Myrtle Corbin dört bacaklı mı?

Myrtle Corbin’nin iki rahmi mi var? Myrtle Corbin dört bacaklı mı?sorusu internette araştırılan konular arasında yer aldı. Peki Myrtle Corbin’nin iki rahmi mi var? Myrtle Corbin dört bacaklı mı? Detaylar haberimizde…

Myrtle Corbin’nin iki rahmi mi var? Myrtle Corbin dört bacaklı mı?
Son Güncelleme: 6 Kasım 2019 Çarşamba 16:48
6 Kasım 2019 Çarşamba 16:42

Myrtle Corbin’nin iki rahmi mi var? Myrtle Corbin dört bacaklı mı? sorusu herkeste merak uyandırdı. 12 Mayıs 1868 doğan ve 6 Mayıs 1928 tarihinde gözlerini hayata kapayan Myrtle Corbin’nin iki rahmi mi var? Myrtle Corbin dört bacaklı mı? İşte bu sorunun yanıtı…

Myrtle Corbin’nin iki rahmi mi var? Myrtle Corbin dört bacaklı mı?

1868 yılında ABD Lincoln'de dünyaya gelen Myrtle Corbin’in doğunca annesi büyük bir şaşkınlık yaşadı. Myrtle Corbin doğduğunda gözlerine inanamayan annesi Myrtle Corbin’in baldır kısmında fazladan 2 tane daha bacak gördü. Anne şaşkınlığını gizleyemese de kızının hep yananda oldu.

Myrtle Corbin’i görenler o zamanlarda “bu kızın içine şeytan kaçtığı” diyorlardı. Bu ifadeler üzerine Myrtle Corbin iyice bunalıma girerek evden kaçtı.

12-13 yaşlarında para kazanmak için sirklerde çalışıyor, kazandığı para ile de kendine uygun elbiseler diktiriyordu. 20'li yaşlarında gene sirkte takılırken, bir doktor tarafından fark edilmiştir. Doktor, Myrtle Corbin'i muayene için ofisine davet etmiştir. Aradan bir süre geçtikten sonra doktor, Myrtle Corbin'e aşık olmuştur. Fazladan 2 bacak, aslında Myrtl'nin kardeşine ait olduğu anlaşılmıştır. Olayın enterasan yanı ise Myrtle'nin 2 rahminin olduğu ortaya çıkmıştır.

Myrtle Corbin, doktor ile evlilik yaşıyor. Bu evlilikten 5 çocukları olan çiftin, 5 çocuklarından 2'si Myrtle'nin 2. rahminde büyümüş ve doğmuştur. Myrtle Corbin, 60 yaşında hayata veda etmiştir.

Tıp dergilerindeki teratologlar ve on dokuzuncu yüzyıldaki ansiklopediler, Corbin'in anomalisini zamanın sözleşmelerine göre farklı, ancak aynı derecede karmaşık terimler kullanarak sınıflandırdılar. Bazıları ona "dipygus dibrachius tetrapus",  diğerleri ise " durum arka dikotomi," çok değişken schizorachis "adını verdi.  Bir doktor Brooks H. Wells, onu "füzyon yoluyla moneadepatik, ileadelphic canavar sınıfına ait kadın" olarak nitelendirdi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar