Mustafa Sarıgül ile Fazlı Kılıç akraba mı?

Eski Şişli Belediye Başkanı ve İstanbul belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül ile Kağıthane belediye başkanı Fazlı Kılıç Akraba mı?

Mustafa Sarıgül ile Fazlı Kılıç akraba mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
14 Aralık 2018 Cuma 20:12

Mustafa Sarıgül Şişli'de yıllarca belediye başkanlığı yapmış ardından CHP genel başkanlığına aday olmuştu. CHP Genel Başkanlığı adaylık yarışında Deniz Baykal'a yenilen Mustafa Sarıgül ardından partisinden istifa ederek DSP'ye geçmişti. daha sonra DSP'de bir dönem Şişli Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Sarıgül Deniz Baykal'ın istifasının ardından CHP2ye yeniden katılmış, 2014 yerel seçimlerinde de CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştu. Kadir Topbaş ile girdiği başkanlık yarışında Topbaş'ın 7 puan gerisinde kalan Mustafa Sarıgül 2015 Haziran ve kasım aylarında gerçekleşen genel seçimlerde de Milletvekili adayı olmuş ancak seçilememişti. 2019 Yılının Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerde CHP'den Şişli Belediye Başkan Adaylığı için başvuru yapan Mustafa Sarıgül'ün CHP'den aday gösterilmezse DSP'den Şişli Belediye Başkan Adayı olacağı kulislerde konuşuluyor. CHP'nin Mustafa Sarıgül'e Eyüpsultan'ı önerdiği, Sarıgül'ün kabul etmediği Şişli konusunda ısrarcı olduğu eğer Şişli olmazsa DSP'den aday olacağı da kulislerde konuşuluyor. 

AK Parti'nin Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ı Şişli'ye kaydıracağı, Mustafa Sarıgül'ün karşısında akrabası Fazlı Kılıç'ı aday göstereceği de kulislerde konuşuluyor.

Mustafa Sarıgül ile Fazlı Kılıç Akraba mı?

Eğer AK Parti Şişli'ye Kağıthane Belediye Başkanı olan Fazlı Kılıç'ı kaydırırsa Şişli'de iki Erzincanlı Mustafa Sarıgül ile Fazlı Kılıç'ın rekabeti seçimlerin takip edilmesi gereken ilginç eşleşmelerinden birisi olacak. Mustafa Sarıgül de Fazlı Kılıç da Erzincanlı. Fazlı Kılıç'ın annesi rahatsızlandığında Mustafa Sarıgül hemşehrisini ziyaret etmiş geçmiş olsun dileklerini ietmişti. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar