Ezgi Mola'nın sevgilisi Mustafa Aksakallı kimdir, Kerimcan'ın akrabası mı?

Oyuncu Ezgi Mola yıllardır aradığı aşkı buldu. Peki ama Ezgi Mola'nın sevgilisi Mustafa Aksakallı kimdir, Kerimcan'ın akrabası mı? İşte Mustafa Aksakallı ile ilgili bilinmeyenler...

Ezgi Mola'nın sevgilisi Mustafa Aksakallı kimdir, Kerimcan'ın akrabası mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
8 Ocak 2019 Salı 22:36

Ezgi Mola'nın sevgilisi Mustafa Aksakallı kimdir, Kerimcan'ın akrabası mı? sorusu Ezgi Mola ile sevgilisinin görüntülenmesiyle gündeme geldi. Haberimizde Mustafa Aksakallı kimdir, Kerimcan'ın arkadaşı mı? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Uzun süredir hayatında kimse olmayan 35 yaşındaki oyuncu, magazin kulislerinde konuşulanlara göre gönlünü Mustafa Aksakallı'ya kaptırdı. Peki ama Mustafa Aksakallı kimdir, Kerimcan'ın arkadaşı mı?

Mustafa Aksakallı kimdir?

İddiaya göre çok yakın iki arkadaş olan Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı'nın dostluğu kısa süre önce aşka dönüştü. Birbirlerini takip eden ve paylaşımlarını da beğeni yağmuruna tutan ikiliden Ezgi Mola'nın yakın çevresine "Uzun süredir aradığım aşk, meğer çok yakınımdaymış. Nazar korkusu yüzünden şimdilik ilişkimizi saklamak en iyisi" dediği öğrenildi. Bu arada Ezgi Mola'nın adı, geçtiğimiz günlerde ses teknisyeni Levent İntepe ile anılmıştı. Oyuncu da "Evli barklı insanla ne işim olur? Allah korusun" diyerek aşk iddiasını yalanlamıştı.

Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı ile ilgili sorulara; “Arkadaşlar şu an için bir şey söyleyemem. Birlikte, yan yana görürseniz çekersiniz bizi. Sadece görüşüyoruz. Daha fazlasını söyleyemem” dedi.

Mustafa Aksalllı Tren Port Alaçatı'nın sahibidir. Acun Ilıcalı, Enis Arıkan, Berkay, Gizem Karaca gibi çok sayıda ünlü isimle olan fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Aksakallı Kerimcan Durmaz’ın da yakın arkadaşı. 1983 yılında İstanbul'da doğan Ezgi Mola, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde 4 yıl oyunculuk eğitimi aldı. 

Mustafa Aksakallı Kerimcan'ın arkadaşı mı?

Mustafa Aksakallı Kerimcan Durmaz'ın iş verenidir. Kerimcan Durmaz'ın çıktığı mekanların işletmecisidir. 

Ezgi Mola'nın sevgilisi Mustafa Aksakallı kimdir, Kerimcan'ın akrabası mı?

Ezgi Mola'nın sevgilisi Mustafa Aksakallı kimdir, Kerimcan'ın akrabası mı?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar