için kaldı

Müslüm filminde oynayan Şahin Kendirci kimdir, Müslüm filminde ne rol aldı?

Müslüm filminde oynayan Şahin Kendirci’nin kim olduğu merak edilmeye başladı. Şahin Kendirci kimdir? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde.

Müslüm filminde oynayan Şahin Kendirci kimdir, Müslüm filminde ne rol aldı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
22 Ekim 2018 Pazartesi 15:43

Ayla filminin yapımcılığını üstlenen Mustafa Uslu’nun yeni filmi Müslüm filmi yakın zamanda sinemalarda yerini alacak. Müslüm Gürsel’in hayatının anlatıldığı filmde oynayan Şahin Kendirci’nin değişimi görenleri şaşırttı. Peki ya Şahin Kendirci kimdir, nereden tanıyoruz? Müslüm filmi ne zaman gösterime girecek? Tüm merak ettikleriniz haberimizde.

Acun Ilıcalı da yakında vizyona girecek olan Müslüm filminin, televizyon yayın haklarını aldıklarını ve sinemadan sonra TV8 ekranlarında olacağını duyurdu.

Şahin Kendirci Müslüm filminde ne rol aldı?

Ayla filminin yapımcısının yeni sinema filmi olan Müslüm'de Müslüm Gürses'in gençliğini oynayan Şahin Kendirci, değişimiyle herkesi şaşırttı. Müslüm Gürses'e saz çalmayı öğreten Limoncu Ali'nin oğlu Ali Limoncu'yla birlikte O Ses Türkiye sahnesine çıkan 17 yaşındaki Şahin Kendirci, Müslüm filmi için seslendirdiği 'Adana'ya gidek' türküsünü söyledi. Yıllar önce kendi takımında yarışan Şahin Kendirci'yi sahnede gören Hadise de büyük şaşkınlık yaşadı. O Ses Türkiye'nin jüri üyeleri Hadise, Seda Sayan, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk genç yeteneğe övgüler dizdi.

Şahin Kendirci kimdir?

O Ses Çocuklar yarışmasına Adana'dan katılan Şahin Kendirci daha önce de performansıyla Yetenek Sizsiniz yarışmasına yarışmacı olarak katılmıştı. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de sergilediği performansıyla izleyenleri kendisine hayran bırakan Şahin Kendirci adından söz ettirmeyi başarmıştı. Şahin Kendirci Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında gösterdiği başarılı performansın ardından bir yıldız adayı olarak gösterilmeye başlanmıştı. Yarışmada jüri üyesi olan Hülya Avşar'dan, "Müzik piyasasında yerin hazır" yorumu alan Şahin Kendirci yaşına rağmen, güçlü sesiyle yarışmaya damga vurmuştu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının ardından Adana Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı ile görüşmüş, Kaymakam Subaşı destek amaçlı Şahin Kendirci'ye çeyrek altın hediye etmişti. Şahin Kendirci 24 Ocak 2014 tarihinde ise Bülent Ersoy'un Adana'da verdiği konserde sahneye çıkmıştı. O Ses Çocuklar'da da sergilediği performanslar ile herkesi kendine hayran bırakan Şahin Kendirci jüri üyelerinden Hadiseyi seçmişti ve yarışmadan birinci çıkmayı başardı. Şahin Kendirci 26 Ekim'de vizyona girecek olan Müslüm filminde Müslüm Gürses'in gençliğini oynadı.

Müslüm filminin fragmanı

Müslüm filmi ne zaman vizyona giriyor?

Yapımcılığını Mustafa Uslu'nun yaptığı ve aylardır beklenen Müslüm filmi için geri sayım başladı. Heyecanla beklenen filmin fragmanları bile milyonlarla buluşmayı başardı. Müslüm filmi 26 Ekim Cuma günü vizyona girmeye hazırlanıyor. Biletleri ön satışa çıkan filmin başrollerinde Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor, Müslüm Gürses ve Muhterem Nur'u canlandıracak. Çekimleri 6 ay süren filmin yapımcıları en az 10 milyon izlenmeye ulaşmayı hedefliyor.

Müslüm filmi oyuncu kadrosu

Timuçin Esen (Timuçin Esen)

Zerrin Tekindor (Muhterem Nur)

Ayça Bingöl (Emine Akbaş)

Erkan Can (Limoncu Ali)

Turgut Tunçalp (Mehmet Akbaş)

Taner Ölmez (Ahmet Akbaş)

Erkan Avcı (Bahtiyar)

Güven Kıraç (Plak şirketinin sahibi)

Timuçin Esen (Pavyon Sahibi)

Şahin Kendirci (Genç Müslüm Gürses)

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar