Murat Aslan kimdir? Murat Aslan Lindsay Lohan ile aşk mı yaşıyor?

Dünyaca ünlü oyuncu Lindsay Lohan’ın Türk iş insanı Murat Aslan ile aşk yaşadığı iddialarından sonra Murat Aslan ismi merak edilmeye başladı.

Murat Aslan kimdir? Murat Aslan Lindsay Lohan ile aşk mı yaşıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
9 Ağustos 2018 Perşembe 14:54

Ünlü oyuncu Lindsay Lohan’ın Murat Aslan’la birlikte tatil karelerinin sızmasının ardından ikili hakkında detaylar merak edilmeye başladı. İş insanı Murat Aslan ile aşk yaşadığı söylenen Lindsay Lohan’ın Yunun adası Mikanos’ta tanışıp sevgili oldukları belirtiliyor. Bu sürpriz birliktelik sonrası ünlü iş insanı hakkındaki bilgiler merak edilirken "Murat Aslan kimdir?" sorusu da gündem olmuş durumda.

Murat Aslan'ın, dünyaca ünlü yıldız Lindsay Lohan ile flört ettiğini Bülent Cankurt bugünkü köşesinde yazdı. İşte o yazısı:

"Önceki hafta sözüne güvendiğim bir arkadaşım; sekiz yıllık eşi Beyza Uyanoğlu'ndan geçen yıl boşanan Murat Aslan'ın, dünyaca ünlü yıldız Lindsay Lohan ile flört ettiğini söyledi. Ne yalan söyleyeyim; inanamadım! Ancak hepimizi şok eden, sadece Türkiye'de değil dünya magazin gündeminde de yankı uyandıran Adriana Lima ile Metin Hara aşkı aklıma gelince, 'Acaba olabilir mi?' diye düşünmeden de edemedim! Biraz araştırınca; dünya starı bir yengemiz daha olduğunu öğrendim. Hatta belge bile buldum: Lindsay Lohan'ın bir fanının açtığı Instagram hesabındaki fotoğraflar, Murat Aslan ile Lindsay Lohan aşkını tescilliyor.

Her yerde Türkiye'nin Suriyeli mültecilerle ilgili çalışmalarını öven, geçen yıl sık sık gelip Türkiye'deki kampları ziyaret eden Lindsay Lohan ile Murat Aslan'ın aşkı ne zaman başladı bilmiyorum ama fotoğraflardan çok mutlu oldukları belli. Bu arada arkadaşım, çiftin Mikonos'ta tanıştığını söylemişti. Lohan'ın yeni reality şovunun çekimleri için Mikonos'ta olduğunu, aynı zamanda da tatil yaptığını öğrendim. Bu fotoğraflar iki gün önce Mikonos'ta çekildiğine göre, bu iddia da muhtemelen doğru. Bakalım bu aşk ne zaman dünya basınına düşecek."

MURAT ASLAN KİMDİR?

Murat Aslan Uludağ'daki Kartanesi Otel'in sahibi. Aslan Nakliyat'ın da yönetim kurulunda. 2005'te Deniz Akkaya ile birlikteydi. Deniz Akkaya, Murat Aslan'ın kendisini dövdüğünü ve kulağını sağır ettiğini söyleyerek dava açmıştı. Murat Aslan 1 yıl hapis cezası almış bu da 9 bin TL para cezasına çevrilmişti. Murat Aslan'ın Deniz Akkaya'dan önce 2001 yılında Demet Şener ile birliktelik yaşadığı da biliniyor. Murat Aslan 2009'da sosyetik iş insanı, Lotus İnşaat'ın ortaklarından Beyza Uyanoğlu ile Beşiktaş’taki Four Seasons Otel’de evlendi. Murat Aslan 2009 yılında Beyza Uyanoğlu ile Beşiktaş’taki Four Seasons Otel’de evlenmişti.

Dönemin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın şahitlik yaptığı nikâhı İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıymıştı. Bu evlilikten bir çocukları oldu. 20017'de 8 yıllık evlilikten sonra boşandılar. Murat Aslan geçen aylarda evdeki yardımcısının gazabına uğradı. Aslan, Miami'de tatildeyken hizmetçi, gece eve aldığı üç erkek tanıdığıyla evdeki kasayı soymaya çalıştı. Evde anormal bir durum olduğunu düşünen komşular polisi çağırınca, üç erkek kasayı açamadan kaçtı. Yardımcı kadın ise sorguda suçunu itiraf etmiş ve tutuklanıp cezaevine kondu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar