için kaldı

Muhteşem İkili dizisinin Yağmur'u Öykü Karayel kimdir?

Muhteşem İkili dizisinin Mustafa Kerim Can'ı Kerem Bursin kimdir? Sorusu İstanbul'un en iyi komiserlerinin ortak bir düşmanlarına karşı birlikte savaşmalarını konu alan dizinin fragmanları sonrası merak konusu oldu İşte Muhteşem İkili dizisinin Mustafa Kerim Can'ı Kerem Bursin kimdir? Sorunun cevabı

Muhteşem İkili dizisinin Yağmur'u Öykü Karayel kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
17 Ekim 2018 Çarşamba 17:30

Muhteşem İkili dizisinin Yağmur'u Öykü Karayel kimdir? Sorusu biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiserleri Mert Barca ve Mustafa Kerim Can'ın yıllardır birbirlerinden uzk durmaya çalışsalar da bir operasyon için birlikte çalışmak zorunda kalmaları ve bu operasyonda ortak bir düman edindikleri için birlikte savaşmak zorunda kalmalarını konu alan dizinin yayın tarihinin yakınlaşması ile birlikte merak konusu oldu. Muhteşem İkili dizisinin Yağmur'u Öykü Karayel kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ise İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel, Öykü Karayel, Engin Şenkan, Zafer Algöz, Eren Hacısalihoğlu, Bora Koçak, Sabahattin Yakut, Özbek Kaplan, Alper Baytekin, Gökay Müftüoğlu, Onur Ayçelik, Su Demirel, Fatih Odabaş, Erden Alkan, Alptekin Ertürk gibi usta isimler yer alıyor. işte Muhteşem İkili dizisinin Yağmur'u Öykü Karayel kimdir? Sorusunun yanıtı...

Yağmur (Öykü Karayel)

MKC’nin eski karısı, oğlu Mehmet Kaan’ın annesi. Başarılı bir avukat. İnatçı, başarı azmi olan bir kadın. MKC’nin kontrol manyaklığına boyun eğecek bir karakter değil. O yüzden boşanmışlar. İçten içe hala MKC‘yi sevse de MKC değişmediği sürece onu hayatına kabul etmeye niyeti yok.

Muhteşem ikili oyuncuları ve konusu

Öykü Karayel, 20 Ağustos 1990 günü İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 27 yaşında olan oyuncunun kendisine tıpatıp benzeyen bir ikizi vardır, Ezgi Karayel. Öykü Karayel Çemberlitaş Lisesi’nde öğrenimine devam ederken son sene Kenter Tiyatrosuna kaydolmuş ve kariyerine bu yolda devam etmeye karar vermiştir. Liseden sonra konservatuar tercihinde bulunan güzel oyuncu, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girmiştir. Konservatuar yıllarında 5 aylık eğitim almak üzere Londra’ya gitmiştir.

Başarılı oyuncu tiyatrodaki ilk önemli deneyimini Güzel Şeyler Bizim Tarafa adlı oyunda canlandırdığı Ayşe karakteriyle edinmiştir. Sergilediği bu performansla pek çok ödüle layık görülmüştür.

Aynı zamanda profesyonel manada sporla ilgilenen Öykü Karayel sertifikalı su altı dalışçısıdır.

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları

2014 yılında Katil Joe, Tracy Letts imzalı bu eseri 15 ülkede, 12 ayrı dilde sahnelemiştir.

2014 yılında Güzel Şeyler Bizim Tarafa, Ayşe karakteriyle izleyicinin beğenisini kazanmıştır.

Kuzey Güney’deki Cemre rolüyle ekranların tanınan yüzlerinden oldu.

2011 yılında yayınlanmaya başlayan, 2 sezon boyunca devam eden ve yayınlandığı dönem büyük bir seyirci kitlesine sahip olan Kuzey ve Güney’de Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy gibi başarılı isimlerle başrolü paylaştı.

Ödülleri

2011 yılında Güzel Şeyler Bizim Tarafa oyunuyla Tiyatro Eleştirmenleri Birliği tarafından Genç Yetenek Ödülü’ne ve Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde Efes Özel Ödülü’ne layık görülmüştür.

Yer Aldığı Projeler

• Kalp Atışı

• Muhteşem Yüzyıl

• Kara Para Aşk

• Kuzey Güney

• Bulantı Filmi

• İşe Yarar Bir Şey

• Güzel Şeyler Bizim Tarafa

• Katil Joe

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar