Muhteşem İkili dizisinin Nilüfer'i Özge Gürel kimdir?

Muhteşem İkili dizisinin Nilüfer'i Özge Gürel kimdir? Sorusu İstanbul'un en iyi komiserlerinin ortak bir düşmanlarına karşı birlikte savaşmalarını konu alan dizinin fragmanları sonrası merak konusu oldu. İşte Muhteşem İkili dizisinin Nilüfer'i Özge Gürel kimdir? Sorunun cevabı...

Muhteşem İkili dizisinin Nilüfer'i Özge Gürel kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
17 Ekim 2018 Çarşamba 17:34

Muhteşem İkili dizisinin Nilüfer'i Özge Gürel kimdir? Sorusu biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiserleri Mert Barca ve Mustafa Kerim Can'ın yıllardır birbirlerinden uzk durmaya çalışsalar da bir operasyon için birlikte çalışmak zorunda kalmaları ve bu operasyonda ortak bir düman edindikleri için birlikte savaşmak zorunda kalmalarını konu alan dizinin yayın tarihinin yakınlaşması ile birlikte merak konusu oldu. Muhteşem İkili dizisinin Nilüfer'i Özge Gürel kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ise İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel, Öykü Karayel, Engin Şenkan, Zafer Algöz, Eren Hacısalihoğlu, Bora Koçak, Sabahattin Yakut, Özbek Kaplan, Alper Baytekin, Gökay Müftüoğlu, Onur Ayçelik, Su Demirel, Fatih Odabaş, Erden Alkan, Alptekin Ertürk gibi usta isimler yer alıyor. işte Muhteşem İkili dizisinin Nilüfer'i Özge Gürel kimdir? Sorusunun yanıtı...

Nilüfer (Özge Gürel)

Nilüfer, MKC’nin kız kardeşi. Tam bir özgür ruh. MKC ile başa çıkabilen tek, ona laf yetiştirebilen son kişi. Güçlü, akıllı, güzel ve çekici bir kadın. Kendi işinin başında. Abisine eyvallahı yok. Küçük yaşta annesi ve babası boşanınca annesiyle yaşadığı için onun huylarına sahip. Annesi gibi bir İstanbul kızı. Baba eksikliğini ise her zaman içinde taşımış.

Muhteşem İkili dizisinin Nilüfer'i Özge Gürel kimdir?

5 Şubat 1987 yılında İstanbul Silivri’de doğan Özge Gürel’in annesi ev hanımı babası ise emeklidir. İlk ve orta öğrenimini Silivri’de tamamlayan genç oyuncu Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bırakmış ve oyuncu olma hayallerini gerçekleştirmeye koyulmuştur. Önce oyunculuk sonra da oyuncu yönetimi dersleri alan Özge Gürel, kısa sürede yapımcıları dikkatini çekti. Şimdiler hala şan, dans ve diksiyon derslerine devam ettiğini söylüyor.

İlk deneyimini “Kızım Nerede” dizisindeki “Zeynep” karakteriyle edinen oyuncu böylece televizyon dünyasına adım atmış olur. Daha sonra “Huzur Sokağı”nda “Melisa” ve “Muhteşem Yüzyıl”da “Rana Hatun” rolleriyle yer almıştır.

2014 yılında sevilen dizi “Medcezir” de “Ada” rolüne hayat vermiştir.

İlk başrolü “Kiraz Mevsimi” ile oldu.

2014 yılında yayın hayatın atılan ve döneminde oldukça popüler “Kiraz Mevsimi” dizisindeki Öykü rolüyle çok sevildi. Kiraz Mevsimi ile yıldızı parlayan genç oyuncu, dizide Serkan Çayoğlu ile başrolü paylaşıyordu.

2017 yılında ekranlara gelen ve Berk Cankat ile başrolü paylaştığı “Yıldızlar Şahidim” dizisiyle ekranlara döndü. Ancak dizi uzun ömürlü olamadı.

2017’nin sevilen yaz dizileri arasına girmeyi başaran Dolunay’da Nazlı karakterine hayat veriyor. Dolunay’ın başrolünde Özge Gürel’e genç oyuncu Can Yaman eşlik ediyor.

Rol Aldığı Diziler

Dolunay

Yıldızlar Şahidim

Kiraz Mevsimi

Muhteşem Yüzyıl

Medcezir

Kızım Nerede?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar